Hjem Historier fra livet Tok med seg 92-år gammel oldemor på skoleball – Hennes første noensinne

Tok med seg 92-år gammel oldemor på skoleball – Hennes første noensinne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Dakota Wollan stod overfor dilemmaet om hvem han skulle ta med seg til skoleballet, kom hans far opp med en bemerkelsesverdig idé: Hvorfor ikke invitere oldemoren?

Madeline Miller, en 92 år gammel dame som aldri hadde hatt sjansen til å oppleve sitt eget skoleball, ble plutselig midtpunktet for en helt unik opplevelse.

I den amerikanske delstaten North Dakota var tenåringen Dakota Wollan usikker på hvem han ønsket å invitere til det kommende skoleballet. Etter en diskusjon med sine foreldre, og uten en klar kandidat i tankene, lyste hans far opp med en inspirerende idé: å be hans oldemor, Madeline Miller, som aldri hadde deltatt i en slik begivenhet i sin ungdom.

Tilnærmingen til invitasjonen var like hjertevarmende som den var grandios, med Dakota som spurte oldemoren om hun ville gå på ball gjennom et hjemmelaget skilt.

Madeline som naturlig nok ble svært overrasket over forespørselen, uttrykte først forundring over hvorfor han ville ta med henne, en 92-åring, når det fantes så mange unge jenter på skolen. Likevel ble hun rørt og aksepterte invitasjonen med glede.

Madeline Millers ungdom var preget av ansvar langt utover det ordinære, da hun bare hadde 1,5 år på gymnasiet før hun måtte forlate skolen for å ta seg av familiens gård. Dette ga henne ingen mulighet til å oppleve et skoleball – inntil nå.

På ballet gjorde Dakota og Madeline et uforglemmelig inntrykk. Iført en glitrende jakke og en elegant lang kjole, ble de møtt med applaus og jubel fra de andre deltakerne. Det var et øyeblikk av ren glede og overraskelse for alle som var til stede.

– Å gå der med mitt oldebarn, og høre musikken mens vi gikk inn, var et øyeblikk hvor alle klappet og jublet, delte Madeline til KFYR-TV.

Dakota bemerket også hvor populære de ble på dansegulvet, med skolekamerater som uttrykte sin begeistring og støtte for det unike paret.

Denne historien om Dakota og Madeline belyser en vakker melding om familiebånd, generasjonsovergripende vennskap, og at det aldri er for sent å oppleve nye eventyr.

LES OGSÅ: Gutten gikk på skoleballet i et langt skjørt og en jakke med paljetter: «Vær den du vil være»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com