Hjem Historier fra livet Han tok med seg to fremmede babyer hjem – de var skitne og full av blemmer

Han tok med seg to fremmede babyer hjem – de var skitne og full av blemmer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ronnie Steward er en mann utenom det vanlige. Småbarnspappaen jobber som prest i Pasco County i Florida, USA. Dette er et område som er preget av mange fattige og husløse innbyggere.

En kveld kom Ronnie hjem med to små gutter. Han hadde tilbydd en hjemløs familie å huse deres to sønner for natten. Konen hans, Krystal, ble sjokkert mens støttet ektemannens avgjørelse.

Men Krystal ble ikke bare sjokkert på grunn av ektemannens gjerning, hun ble også fortvilet da hun oppdaget hvor dårlig det sto til med de to guttene.

Ifølge LittleThings var guttene skitne og var full av blemmer som kom av insektbitt. Da hun tok av skoene til guttene ble hun enda mer rystet. Huden til guttene var så sår at den nærmest ble skrellet av bena da hun fjernet skoene.

Ekteparet badet og matet de små guttene. Den minste av de to fikk sove på brystet til Ronnie denne natten.

Da Ronnie og Krystal våknet neste morgen ble de møtt av et nytt sjokk. Foreldrene til guttene og en representant fra barnevernet tok kontakt og forhørte seg om Ronnie og Krystal kunne ta seg av guttene en periode. Foreldrene som ikke hadde noe hus å bo i trengte litt tid på å finne ut hva de skulle gjøre med barna sine.

Kvinnen fra barnevernet måtte ha svar på dagen. Hun måtte finne noe annet til brødrene dersom Ronnie og Krystal sa nei. Men de var ikke i tvil. De sa ja på flekken.

Brødrene ble boende hos Ronnie og Krystal. Dagene, ukene og månedene gikk. Foreldrene til guttene ønsket et bedre liv for barna sine enn de selv kunne tilby, og ønsket at Ronnie og Krystal skulle adoptere dem.

LES OGSÅ: Paret adopterte en liten jente – da de traff henne ble de lamslått

Det som var en familie på fem, ble til en herlig familie på syv personer.

Disse guttene fikk den oppveksten alle barn fortjener, og det takket være to helt fremmede mennesker.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om de to guttene. DEL gjerne historien videre på Facebook for å hylle mennesker som Ronnie og Krystal! 

LES OGSÅ: Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com