in

Tom Cruise (60) avslører hemmeligheten bak sin evige ungdom

tom cruise
Foto: NTB

Han er den av skuespillerne i Hollywood som ser yngst ut for alderen sin. Nå deler han hemmeligheten.

Tom Cruise var nylig å se på kinolerret i Top Gun 2. Ingen som ikke visste alderen hans ville gjettet at skuespilleren faktisk fylte 60 år tidligere i år.

Det er ikke enkelt å se at skuespilleren som nok en gang har tatt verden med storm faktisk har gått inn i sitt sjuende tiår.

Han er en av de eldste og mest kjente skuespillerne i Hollywood. Mellom debuten i filmen Endless Love i 1981 og den nyeste kinosuksessen Top Gun 2 som kom tidligere i år, står det en rekke topptitler som Top Gun, Cocktail, Rain Man, Born on the 4th of July, A Few Good Men, The Firm, Mission: Impossible i flere utgaver, Jerry Maguire, Magnolia, The Mummy og mange mange fler.

Filmtitlene og historiene har endret seg gjennom de førti årene karrieren hans spenner over. Men Tom Cruise ser fortsatt uforskammet fresh og ung ut.

Det har versert utallige teorier på hvordan han klarer å holde seg så godt.

Spiser ikke fastfood

En av årsakene til at kinoidolet faktisk lager gode filmer med mye action, er ifølge nettstedet Foozine.com at Tom Cruise også er en stor idrettsmann. Det har han selv også bekreftet. Samtidig sier han at han tar sine forholdsregler når det kommer til kosthold.

Tom Cruise har et minimalt forbruk av hurtigmat. For eksempel spiser han ikke mat fra McDonald’s, Burger King eller KFC. Spesielt etter å ha trent er fast food helt tabu for ham! Skuespilleren spiser økologisk mat på daglig basis.

Det er nok sant at det god fysisk form og sunn mat gir et sunnere liv som ofte også synes godt på utsiden. Men han har en hemmelighet til: Tom Cruise er tilhenger av en orientalsk massasje kalt «Geisha ansiktsbehandling» han får hos salongen Shizuka i New York.

Tom Cruise i Norge – se det kule stuntet:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet med hjerteskjærende bønn til alle som ser en hund i en varm bil: dette skal du gjøre

Snart forsvinner BankID på mobil – dette må du passe på å ha i orden