lørdag, april 4, 2020

Tom Hanks er koronasmittet: – Ta vare på hverandre

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Skuespiller Tom Hanks (63) og kona Rita Wilson (63) har testet positivt for koronaviruset. Det bekrefter Tom Hanks på Instagram.

Tom Hanks og kona Rita er i Australia der Tom Hanks spiller inn en ny film om Elvis Presley. Begge følte seg litt dårlige, og ble dermed testet for korona. Prøvene viste seg å være positive, og nå er paret satt i karantene.

I Australia er det i skrivende stund bekreftet kun 128 korona-tilfeller. 3 personer har mistet livet og 21 har blitt friske.

Fikk frysninger og feber

«Hei folkens. Rita og jeg er her nede i Australia», begynner Tom Hanks Instagram-posten med.

«Vi følte oss litt trøtte, som om vi skulle vært forkjølet, og så hadde vi litt vondt i kroppen. Rita hadde en del frysninger som kom og gikk. Litt feber og. For å gjøre ting riktig, som vi må gjøre verden over akkurat nå, ble vi testet for koronaviruset, og prøvene viste seg å være positive», skriver han videre.

Tar en dag av gangen

Tom Hanks skriver at de blir videre testet og at de følges opp av helsepersonell. De er også satt i karantene så lenge det er behov for det. De er for tiden på sykehus i byen Gold Coast i delstaten Queensland.

«Vi kan ikke gjøre så mye mer enn å ta en dag av gangen. Vi skal holde dere oppdatert. Ta vare på hverandre», avslutter skuespilleren.

Kommentarfeltet flyter over

Mange av skuespillerens fans har tatt til kommentarfeltet. Mange er bekymret og sender paret hilsninger om god bedring. Andre gir støtte og skriver de er helt sikker på at dette kommer til å gå bra.

Mange hyller også Tom Hanks for å være ærlig. Mange ser på det som tabu og noe negativt å være koronasmittet. Med denne posten, viser skuespilleren at hvem som helst kan bli smittet.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...