Hjem Kjendisnytt Tom Hanks får hovedrollen når denne nordiske klassikeren skal spilles inn på engelsk

Tom Hanks får hovedrollen når denne nordiske klassikeren skal spilles inn på engelsk

«En mann ved navn Ove» skal spilles inn i engelsk språkdrakt. Grinebiteren selv skal spilles av Hollywood-legenden Tom Hanks

Filmen har har kinopremiere i USA 25. desember i år.

– Det vil imidlertid ta til 13. januar før det kommer til Sverige, skriver Aftonbladet om nyinnspillingen av en av de virkelig store svenske filmsuksessene.

Det har ikke kommet noen premieredato for filmen ved norske kinoer, men antagelig vil «A man called Otto» som den altså heter på engelsk også settes opp her.

Filmmagasinet Cine.no skriver at det i den amerikanske filmatiseringen er Marc Forster som står for regien.

Hovedpersonen Ove har skiftet navn til Otto for å tilpasse filmen til USA. Og han skal altså spilles av den doble Oscar-vinneren Tom Hanks.

– Mange av scenene som flimrer forbi er gjenkjennelige fra den originale svenske versjonen. Du kan blant annet se hvordan Hanks lærer naboen å kjøre bil, og hvordan han må passe naboens barn mot sin vilje, skriver Aftonbladet om filmtraileren som nå er sluppet. (du kan se traileren i bunn av saken)

I Hollywood-versjonen spilles naboen av Mariana Trevino.

Filmen der den irritable og strenge enkemannen Otto lever et ensomt liv og dømmer alle han ser, har et budsjett på 50 millioner dollar. Det tilsvarer rundt 530 millioner norske kroner.

https://www.amancalledotto.movie/Nåe en livlig, ung familie flytter inn i nabohuset danner Otto et usannsynlig vennskap med sine nye naboer. Han begynner å forandre seg, og historien utvikler seg til en hjertevarm komedie.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com