lørdag, august 8, 2020

Tom Hanks var koronasmittet – nå raser han mot alle som ignorerer reglene: – Skam dere!

Mest lest nå

I mars testet skuespiller Tom Hanks (63) og kona Rita Wilson (63) positivt for Covid-19. Nå har Hanks en klar oppfordring til alle som ikke bryr seg om reglene.

Tom Hanks og kona Rita var i Australia der Tom Hanks spiller inn en ny film om Elvis Presley. Begge følte seg litt dårlige, og ble dermed testet for korona. Prøvene viste seg å være positive, og paret ble satt i karantene.

I et innlegg på Instagram forklarte skuespilleren hvordan sykdommen utartet seg for paret.


«Hei folkens. Rita og jeg er her nede i Australia», begynner Tom Hanks Instagram-posten med.

«Vi følte oss litt trøtte, som om vi skulle vært forkjølet, og så hadde vi litt vondt i kroppen. Rita hadde en del frysninger som kom og gikk. Litt feber og. For å gjøre ting riktig, som vi må gjøre verden over akkurat nå, ble vi testet for koronaviruset, og prøvene viste seg å være positive», skrev han videre.

Kritiserer alle som ikke bryr seg

I et intervju med People forteller nå Hanks at det hele varte i ti dager og at både han og kona har det bra nå.

– Vi har det bra. Vi hadde omtrent ti dager med veldig ubehagelige symptomer. Ikke livstruende, noe vi er glade for. Vi ble isolerte for å ta vare på oss selv og andre, og for å følge med på om vi ville få feber og pustevansker, sier Tom Hanks.

Etter endelig å ha kommet seg fra sykdommen, kommer Tom Hanks med hard kritikk mot alle de som ikke bryr seg om myndighetenes anbefalinger og restriksjoner.

– Det er egentlig bare tre ting vi må gjøre for å redusere spredningen: Bruk munnbind, hold avstand og vask hender. Disse tingene er så enkle, så enkle. Hvis du ikke kan gjøre disse tre grunnleggende tingene, har jeg bare en ting å si: Du burde skamme deg, sier han ifølge People.

Etter å hatt viruset selv, forstår ikke Tom Hanks at flere ikke hjelper til med å holde viruset nede og følge myndighetenes anbefalinger.

– Gjør din del. Det er veldig grunnleggende. Hvis du kjører, kjører du ikke for fort, bruker blinklys og unngår å kjøre over fotgjengere. Det er sunn fornuft, akkurat som dette, sier han.

Er du enig med Tom Hanks? Trykk på deleknappen!

130,360FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter