Hjem Kjendisnytt Tomine Harket åpner seg om bruddet: Det ble mye alkohol og usunn livsstil

Tomine Harket åpner seg om bruddet: Det ble mye alkohol og usunn livsstil

Del
X

Som datteren til pop-kongen Tom Harket og den svenske skuespilleren og sangeren Camilla Malmquist Harket, har Tomine Harket har vært et kjent navn helt siden fødselen. Men allerede som 10-åring tok hun steget ut på scenen selv, da hun spilte hovedrollen i musikalen «Annie». I senere tid har hun gjort egen karriere innen musikk.

Nå har hun kommet hjem fra Los Angeles, der hun har jobbet med artistkarrieren sin. Hun har tidligere vært åpen på at man som nordmann lett kan føle seg litt ensom i millionbyen. Men hennes gode venner, prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett, inviterte henne til å bo hos Durek. De forsto at Tomine hadde behov for å jobbe med musikken sin, i stedet for å legge ut på boligjakt i Los Angeles.

Selv om Los Angeles høres ut som en drøm for mange kunne Tomine ifølge Se og Hør fortelle Tone Damli i podkasten «Råning med Tone» at hun gikk gjennom et tøft brudd kort etter hun kom til Los Angeles.

– Forandringer som kommer veldig brått håndterer jeg ekstremt dårlig, og spesielt om det blir endringer i noe jeg ser på som et ankerpunkt. Da følte jeg meg kjapt veldig ustabil, og det var helt forferdelig, sier hun.

Tomine svarte med å trekke seg unna familien, og en periode snakket hun nesten ikke med dem.

– Jeg klarte ikke å håndtere hvor mye jeg savnet dem og egentlig trengte dem, forteller hun ifølge ukebladet i podkasten.

Bruddet var vanskelig og hun forteller at det førte til at hun drakk mye og hadde en usunn livsstil. I løpet av den tunge perioden opplevde hun også flere panikkanfall. Men hun forteller at hun nå har det mye bedre. Det at venner og familie viste at de var bekymret for henne gjorde at hun tok grep.

Feiret bursdagen

For noen uker siden fikk Tomine hjernerystelse. Noe hun beskrev som «noe som ikke slipper taket» på Instagram, hun fortalte videre at det kanskje var et varsel om å roe ned.

– Føler det her skjedde for en grunn og at dette var universets måte å si «calm tf down, nå skal du bare gjøre rolige fine ting fremover, og du skal ikke drikke en dråpe alkohol for nå skal du bli mer intune med deg selv igjen så du er klar for hva som kommer, skriver hun.

Og for en uke siden feiret hun bursdagen sin.

– Som dere ser på et par av bildene her så var jeg ikke sånn kjempe fornøyd, men man kan ikke styre følelser og denne bursdagen var ganske tung for meg, skriver Tomine.

Men heldigvis har hun en familie som stiller opp.

– Men da ble det ekstra funny for familien da de måtte tvinge meg til å ha på bursdagshatt å sånn… hehe. Jeg er evig takknemlig for at familien min er så fine som de er mot meg, skriver hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com