Hjem Kjendisnytt Tommy Sharif forteller om tiden etter Farmen – vært veldig langt nede

Tommy Sharif forteller om tiden etter Farmen – vært veldig langt nede

Del
X

Søndag kveld var det duket for en ny tvekamp på Farmen kjendis. Tommy Sharif ble den tredje deltakeren som måtte forlate Gjedtjernet gård etter å ha tapt i sagekonkurranse mot Per Sandberg. 

Selv forteller Sharif at saging var det verste han kunne fått av tvekampgren.

– Per har mye mer erfaring gårdsmessig enn meg. Jeg var og er 100 prosent sikker på at hvis han ikke hadde valgt saging som han gjorde, eller kunnskap, så hadde jeg slått ham i alt, sier Sharif til Dagbladet.

Fikk ikke bruke astmamedisin

I etterkant av finalen har det blitt kjent at Tommy Sharif som lider av astma, ikke fikk ta medisin før konkurransen.

Til TV 2 forteller dekkongen at Sandberg ikke ønsket at medisin skulle tillates. Men Sharif bærer ikke nag til Sandberg av den grunn.

– Jeg tenker ingenting. Han ville vinne like mye som meg. Det er klart at hvis han følte at det ikke blir riktig, så er det greit. Da tok jeg ikke medisinen før stress og anstrengelser, som jeg bør gjøre … Men jeg skylder ikke på det! Jeg hadde ikke teknikken. Jeg kunne tatt sprøyter og alle medisiner, men ingenting hadde reddet meg i dag. Per var mye bedre, sier han til TV 2.

Langt nede

Det har gått flere måneder siden Sharif røk ut av Farmen. Programmet sendes som kjent ikke direkte. Nå forteller Sharif at nederlaget var tungt å bære, og at tiden etter Farmen har vært tung.

– Det går ikke en dag uten at jeg tenker på nederlaget i «Farmen kjendis», og jeg kommer ikke til å klare å legge det bak meg. Jeg fikk en knekk og har vært veldig langt nede etter den hendelsen, sier han til Dagbladet og forteller videre at han ikke har gledet seg til å gjenoppleve tvekampen på TV.

– Jeg har sagt hele veien at dette kommer til å være ydmykende å se igjen på tv. Heldigvis har jeg så gode kamerater som oppmuntrer meg.

Hva synes du om søndagens tvekamp? Var det riktig deltaker som røk ut? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com