søndag, januar 24, 2021

Tone Damli etter fødselen: – Tok nok litt vann over hodet

Mest lest nå

Tone Damli ble mor for andre gang i oktober. Etter fødselen har det gått slag-i-slag for tobarnsmoren. Så nå stokker hun om på prioriteringene for 2021.

«Vi er nyforelska» skrev artist Tone Damli på Instagram da sønnen Marlon kom til verden i oktober i fjor.


Gutten er det andre barnet til Tone Damli og Markus Foss. Fra før har de datteren Billie.

De fleste foreldre vet at tiden etter en liten baby har meldt sin ankomst ikke er den roligste perioden i livet. Likevel gikk det ikke lange tiden fra fødselen til artisten igjen var tilbake på scenen og holdt konsert i Oseberg kulturhus. Samtidig bygger hun og mannen hus. Så Tone Damli kan så absolutt ikke sies å ha ligget på latsiden under innspurten på 2020.

Nå lover hun imidlertid seg selv og andre at hun skal slappe litt av. Kort etter nyttår hilser hun 2021 velkommen på Instagram.

– Eg gledar meg masse til dette året. Først skal eg være masse heime med Marlon. Eg blei ganske sliten etter at han kom til verden i oktober. Han var ein litt krevande tass i starten og eg tok meg nok litt vatn øve hove med for høge ambisjonar både på jobb og heime. Typisk meg egentlig. Tenker at eg skal få til alt samtidig som eg smiler fra morgen til kveld, skriver artisten på Instagram.

Hun inrømmer at det ble litt mye, og har tatt en «reality check».

– Forstå meg riktig- eg er så glad og heldig som har to friske barn, ein fantastisk kjæreste og verdens beste jobb (i mine auger), men jammen kan ein av og til få seg eit slag i trynet. Begynnelsen på dette året skal derfor starte rimelig piano der eg skal nyte familielivet. Det er jo som dei seier, denne tiden kjemme aldri tilbake, skriver hun på Instagram.

LES OGSÅ: Alba har Downs syndrom og ble forlatt etter fødselen – 20 familier takket nei før denne mannen adopterte henne

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter