lørdag, august 8, 2020

Tone Damli skal bli mor igjen – nå avslører hun kjønnet

Mest lest nå

Tone Damli (32) og samboer Markus Foss (37) venter sitt andre barn. I april avslørte paret nyheten på Instagram, den gang i en video der de forteller datteren Billie (6) at hun skal bli storesøster.

Damli bruker også Instagram til å avsløre kjønnet på babyen, og det gjør hun med en herlig video av datteren Billie (6) som forteller at mamma begynner å få stor mage og at hun skal bli storesøster til en gutt.


– Det lå i kortene

At paret gleder seg til å bli foreldre igjen, er det ingen tvil om. Begge må opp med en finger under solbrillene og tørke en tåre. Til Dagbladet, sier Tone følgende:

– Det lå i kortene at dette skulle skje, men samtidig kan en ikke ta slikt for gitt. Vi er overlykkelige og gleder oss enormt. En glede i denne rare tida, sier hun, og legger til

– Nå slipper jeg endelig mas fra Se og Hør.

Ønsker seg søsken

Tone har tidligere avslørt at Billie drømmer om å bli storesøster.

– Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn, fortalte hun til Se og Hør den gangen.

I 2018, gjestet Tone podcasten Smelt På Tjukka med Sandra Lyng Haugen. Da snakket hun om fødselen til Billie.

– Jeg fikk en epidural, som var helt fantastisk og jeg sovnet. Kvart på syv den 28. april kom Billie til verden, knallblå i ansiktet, og satt fast mellom to rier, men det gikk kjempebra, sa hun.

Takker for alle gratulasjoner

Det har ikke vært mangel på gratulasjoner etter at Tone avslørte den gode nyheten. Tusenvis har likt og kommentert innlegget på Instagram. Nå har også Tone publisert en post hvor hun takker for alle de gode ordene.

Hun skriver:

– Tuuuusen takk for alle fantastisk koselige meldingar om vår «baby to come» 🥰 Billie gledar seg enormt til å bli storesøster og vi gledar oss selvfølgelig til og bli mamma og pappa for andre gang. Formen min er upåglagelig, så eg er heldig! Litt trøtt, kort lunte og jækla søtsugen, men det får da vere greit! 🤷🏽‍♀️ Føler meg så privilegert som får oppleve dette ein gang til ❤️

LES OGSÅ: Slik reagerte Tone Damlis datter på at hun skal bli storesøster

130,359FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter