Hjem Kjendisnytt Tone Damlis ærlige ord: Dette sier hun om familieforøkelse

Tone Damlis ærlige ord: Dette sier hun om familieforøkelse

Del
X

Tone Damli og samboeren Markus Foss har vært et par i mer enn ti år. De har to barn sammen. Og nå forteller artisten at hun gjerne vil ha flere barn.

I november kom gladmeldingen om at Tone Damli og samboer Marcus Foss var forlovet. Hun har flere ganger hintet til samboeren om at hun er gifteklar – og nå kan Marcus røpe hvorfor det tok så mange år før han fridde til kvinnen som er mor til hans to barn.

Det var Tone selv som delte den hyggelige nyheten om forestående bryllup i et innlegg på Instagram. Der skrev hun «Selvfølgelig sa eg JA!!!!!!!!!!!! Eg sveva!», og delte også en video av selve frieriet sammen med låten «Marry You» av Bruno Mars.

At Tone gleder seg, er det ingen tvil om: En stund etter hun hadde sluppet nyheten om frieriet postet Tone et nytt innlegg. Denne gangen med et flott blide av seg selv og Marcus, der hun skrev «Hello husband to be» og tagger sin kommende ektemann.

Nå har Markus avslørt at det er en helt spesiell grunn til at han har holdt frieriet tilbake.

– Jeg har hatt et ønske om å drysse de fine tingene utover i livet vårt, sier Tones forlovede i et intervju der paret har snakket med Her & Nå.

Vil ha flere barn

Tone Damli er mor til to barn, men i Solveig Kloppens podkast, «Min barneoppdragelse», avslører hun at hun kan tenke seg flere.

– Annenhver dag vil jeg ha flere barn. Jeg var ute en dag og møtte på et vennepar med en baby, og da begynner det å kile i eggstokkene. Da får jeg lyst på en unge til, sier Damli i podkasten.

Hun forteller at de har det veldig bra slik som det er nå, men kommer med en humoristisk bemerkning.

– Men jeg er fortsatt fertil, for å si det sånn!

Derfor gikk det så lang tid før han fridde

Tone og Marcus har vært sammen i mer enn 10 år, og har to barn sammen. At frieriet er noe Tone har ønsket seg lenge, er ikke noen hemmelighet. Hun har gitt Marcus klar beskjed om hva svaret blir ved flere anledninger.

– Jeg mener helt ærlig at jeg ikke kommer til å gifte meg etter at jeg har fylt 40 år, sa hun til Nettavisen i august. Da var hun 35.

Hun var helt åpen på at hun tuller masse med dette, men at nå som de har vært kjærester i et tiår og deler barn, så ser hun det som en bekreftelse i seg selv at det funker mellom dem.

– Jeg har lyst til å stadfeste forholdet vårt og kjærligheten, det har jeg. Men det er litt tull også, det er ikke et must, sa hun videre.

Nå har Markus avslørt at det er en helt spesiell grunn til at han har holdt frieriet tilbake.

– Jeg har hatt et ønske om å drysse de fine tingene utover i livet vårt, sier Tones forlovede i et intervju der paret har snakket med Her & Nå.

Samtidig medgir han at det var vanskelig å holde planene skjult for sin kommende kone så lenge. De to pleier alltid å prate om alt.

Og Tone på sin side sier hun aldri har vært i tvil om at Marcus var den rette.

–  Vi har det oppriktig kjempebra sammen. Det kan være utfordringer i livet, men ikke utfordringer med oss. Det går ikke en dag uten at vi ler sammen, forteller Tone til ukebladet.

Hun røper også hvordan de som småbarnsforeldre holder romantikken i gang i en hektisk hverdag:

– Vi er veldig opptatt av hverdagsromantikk. Om det er å dele en flaske vin, tenne stearinlys eller gjøre noe hyggelig for hverandre som å lage middag. At vi begge to gir lite grann. Da er mye gjort. Så legger vi oss samtidig hver kveld, sier Tone.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com