Hjem Kjendisnytt Tone Jacobsen usikker på om hun skal fortsette å danse med Frank Løke

Tone Jacobsen usikker på om hun skal fortsette å danse med Frank Løke

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Frank Løke overrasket og sjokkerte både publikum, dommere og sin egen dansepartner da han strippet ned til en liten boratdrakt under lørdagens direktesending av «Skal vi danse». Nå vet ikke dansepartneren om hun skal fortsette.

Tone Jacobsen som danser sammen med Frank Løke i programmet har forklart til flere medier at hun ikke visste hva Løke hadde planlagt. Hun føler seg direkte dolket i ryggen.

– Jeg følte meg så sveket og skjønte ikke at han kunne gjøre noe sånt uten å tenke på meg, kjøre så til de grader sitt eget løp. Det var flaut. Derfor hadde jeg ikke lyst til å være nær ham. Rumpa mi stakk en halvmeter ut i været – helt instinktivt for å få mer avstand, sier hun til VG.

Vurderer om hun skal trekke seg 

I et intervju med Nettavisen forklarer Tone Jacobsen at det slett ikke er sikkert at hun vil danse mer med Frank Løke. Hun er i tenkeboksen og forklarer til avisen:

– Jeg vurderer fortsatt om jeg skal trekke meg, og vet ikke om jeg stille på parketten neste lørdag. Det ligger fortsatt på bordet. Trolig tar jeg en endelig avgjørelse i midten av den kommende uken. Det som skjedde har vært et sjokk for mange.

Nettavisen skriver også at Tone Jacobsen var i behov av krisehjelp etter hendelsen.

– Jeg ble dratt bort med en gang for å få krisehjelp, sier hun til Nettavisen.

Hun har også publisert en video på Instagram med et tydelig stikk til Frank Løke.

Filmklippet et fra «Flåklypa» hvor Ben Redic Fy Fazan kaller apen for en idiot.

 

View this post on Instagram

 

Ben Redic Fy Fasan sa det best @actionfrankloke 😂

A post shared by toneejacobsen (@toneejacobsen) on

Frank Løke svarer 

Frank Løke på sin side virker ikke til å se det store problemet i stuntet sitt. Han la ut følgende melding på Instagram i dag:

«Takker for alle stemmer i går folkens. Hadde sittet på første tog hjem hadde det ikke vært for støtten fra dere. Dere skjønner kanskje hvorfor jeg kastet dressen under live-sendingen og kjørte Boraten istedet. Ble mye elsk og hat i går men Tore Petterson og jeg fant ihvertfall tone(n) igjen.

At Merete Lingjærde ikke satte pris på et skikkelig mannebein, og ga meg en 1’er, var det som overrasket meg mest i går.

Målet for neste helg er at Skal Vi Danse ikke skal sendes direkte mer men med 30 sekunders forsinkelse fra helgen etter.»

Bør Tone Jacobsen fortsette å danse med Frank Løke? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com