Hjem Kjendisnytt Dette sier Tone Damli etter at hun røk ut av «Stjernekamp»

Dette sier Tone Damli etter at hun røk ut av «Stjernekamp»

Stjernekamp er tilbake for full musikk på NRK på lørdagskveldene. Denne uken bød artistene til underholdning innen sjangrene Storband og latinopop.

Høstens sesong av Stjernekamp startet med Aleksander With, Mia Gundersen, EHI, Mari Bella, Damien, Elle Maija Klefstad Bær, Odd René Andersen, Melis, Adrian Sellevoll og Tone Damli.

Damien røk ut forrige uke, og dermed var det Aleksander With, Tone Damli, Mari Bella og Odd René Andersen som sto klar til å underholde med Storband og latinopop lørdag kveld, i kvartfinalen.

Før lørdagens stjerneshow sa Tone Damli til Dagbladet at hun håpet på å få opptre igjen neste uke, men innrømmet at det like gjerne kan være nettopp henne som ryker denne uken.

– Vi planlegger jo så langt fram som finalen nå, men så er det jo langt fra sikkert at man skal få gjøre det da, sa Tone Damli til Dagbladet.

Hun la til at deltagelsen har vært krevende – både med å skulle kombinere konkurransen med småbarnsliv, og prestere på tross av nerver som gjør at hun synes det er vanskelig å prestere så godt som hun kan.

Tone røk ut

Og denne lørdagen holdt det ikke helt i mål for den tidligere Idol-kjendisen. Det var til slutt Tone Damli som måtte forlate konkurransen.

– Det har vært en reise, en fantastisk reise, og jeg er skikkelig glad. Litt sliten, det må man få lov til å si. Jeg er veldig stolt over alt jeg har vært igjennom og takknemlig for det jeg har fått lov til å gjøre, sier hun til TV 2.

Når hun snakker med God Kveld Norge tar hun det hele med godt humør og spøker med at hun jo har opplevd å ryke ut før oppløpet før, og skal klare å leve med det denne gangen også.

Hun forteller at det har vært intense uker. Midt oppi alle øvingene har Tone også slitt med hals og bihuler, og var senest til legen mandag.

– I tillegg så er jo jeg en av de som har små barn, så å være 100 prosent mamma og kjæreste når man kommer hjem, har vært krevende. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har kjent på litt dårlig samvittighet, sier hun til TV 2s «God kveld Norge».

Heier på kompisen

Norsk Tipping følger også med på sangkonkurransen til NRK. De har spill ute på vinneroddsen. Lørdag før kvartfinalen var det Odd René Andersen som sto som oddsfavoritt med 2,25 i odds, ned fra 2,50 etter forrige ukes program. Tome Damli fulgte hakk i hæl, med en odds på 3,00. Dersom man satte penger på at Alexander With skulle vinne før lørdagens program ville man fått 4,75 ganger innsatsen tilbake, mens Mari Bella var den med høyest odds på hele 8,00.

Det settes ny odds før hvert program, og spillefristen er lørdag kl. 19.50. Oddsen kan endre seg helt frem til programmet starter. Etter at Tone røk ut, har oddsen for Odd René Andersen falt til 1,50. Maria Bella har en odds på 4,00 mens Alexander With har odds på 5,00.

Og Tone selv er ikke i tvil om hvem hun heier på:

– Jeg håper jo Aleksander vinner. Jeg er veldig glad i ham, sa hun i et intervju med Nettavisen da årets artister ble lansert.

Withs deltakelse var en av årsakene til at Damli selv takket ja til «Stjernekamp» i år, etter at hun har avslått forespørselen flere ganger tidligere.

– Da jeg hørte at han skulle være med, så var det faktisk et lite «push» til at jeg selv sa ja, røpte 35-åringen tidligere i år.

To programmer igjen

Kommende lørdag byr artistene på musikal. I tillegg er det en «hemmelig utfordring» på programmet. Og 4. november venter den store finalen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com