søndag, juni 13, 2021

Tonje Garvik – vinner av Farmen 2018! Kjetil Nørstebø mener det ble avgjort på juks

Mest lest nå

Årets utgave av Farmen har vært en nervebitende batalje hvor det har vært hard kamp om finaleplassene. Søndag kveld kunne tv-seerne se Tonje Frøystad Garvik (29) juble over seieren. 

Tonje, Karianne og Kjetil var trioen som sto igjen til siste runde. Karianne forsvant fra konkurransen da hun ble for svak i melkespann-konkurransen mot Tonje, og måtte dermed se Tonje og Kjetil gjøre opp om førsteplassen.

Tonje dro det lengste strået og er dermed vinneren av Farmen 2018.


Mener det var juks

Kjetil skal ha forlatt Farmen i raseri like etter finalen. Han mener det rett og slett ikke var rettferdige vilkår i finalen og at den ble avgjort på juks.

Han mener nemlig at Tonje skal ha fått vite svaret på alle spørsmålene fra personer i tv-produksjonen i et intervju som ble gjort før finalen.

– Jeg var rasende og forbannet. Og jeg er så irritert over at jeg gikk tilbake igjen på finaleplassen til spørsmål ti. Jeg burde forlatt finalen da, for da ville den ikke ha blitt fullført, sier han til VG.

Tonje er sjokkert

Tonje på sin side tror nesten ikke det hun hører når beskyldningene til Kjetil har blitt kjent.

– Jeg fikk ikke vite ett eneste spørsmål i forkant. Hvis Kjetil fikk det, blir jeg bare skuffet over at han går inn i finalen mot meg på det grunnlaget. Han prøver å ødelegge festen for meg. Det føles helt jævlig at han utfordrer integriteten min på den måten, sier hun til VG.

Synes du Tonje var en verdig vinner av Farmen 2018? Trykk i så fall på deleknappen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter