in

Tonje og Birk har tatt forholdet ett steg videre

Faksimile: Instagram

Det var rundt nyttår Tonje Frigstad og Birk Ruud å dukke opp i hverandres Instagram-feeder. Det gikk imidlertid litt tid fra de hadde delt kyssebilder til de sa de var kjærester.

Under Idrettsgallaen avviste nemlig Tonje og Birk at de to er et par, og Birk uttalte at de er «good friends».

–Tonje er kjempesøt, så det er ikke rart at vi har funnet tonen, sa Birk Ruud. Samtidig som de sa de ikke var et par sa de også at de ikke var single.


Kort etter hadde de imidlertid funnet litt mer ut av det.

– På idrettsgallaen hadde vi ikke snakket om det en gang. Vi er jo veldig ferske, ikke sant, sa Birk i en kommentar til VG kort etter.

– Jeg sa til Tonje etterpå at jeg skulle ønske vi bare kunne si at «vi er kjærester». For i mitt hode, så er vi jo det, legger han til.

Og han forteller at han ville være Tonjes kjæreste og hun ville være hans.

Relatert: Birk Ruud og Farmen-Tonje har funnet tonen

Tonje leder nytt konsept sammen med Lasse Matberg

Nylig var det premiereshow for realityprogrammet «Good Luck Guys», der Tonje er programleder sammen med Lasse Matberg.

Her følger man seks par som begir seg ut på et eventyr i landsbygda i Thailand, hvor de ser etter lykke og rikdom, drevet av et brennende ønske om å oppdage sin indre helt.

Deltakere inkluderer Erlend Elias, Johannes Magnussen, Bettina Buchanan, Raylee, Tim Kristian Sørlie, Jenny Huse, Cathrin Pran, Magnus Waaler, Cecilie Andrea Varela, Nora Emilie Nakken, Nikko Løken og Benjamin Strand.

Under premierefesten fortalte Tonje til Nettavisen at paret har tatt forholdet enda et steg videre:

De har begge møtt hverandres familier. Og det har åpenbart vært en suksess. Hun forteller at hun var litt nervøs da hun skulle møte familien til Birk, men legger til at hun aldri var i tvil om at det var en fantastisk familie.

Familien «digger» Birk

– Jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med familien hans. Vi er jo veldig ferske så vi har ikke fått veldig god tid til å bli godt kjent med verken hverandre eller hverandres familier, så det gleder jeg meg bare til å fortsette med, sier Tonje.

Og ifølge programlederen «digger» familien hennes Birk.

Tonje sier også til nettstedet at hun har mottatt mange fine tilbakemeldinger etter nyheten kom ut.

– Jeg føler meg som verdens heldigste som har fått han i livet mitt, jeg synes det er veldig koselig, sier hun.

Tonje Frigstad ble kjent for TV-seerne gjennom «Farmen» i 2021. Hun har siden vært å se som programledervikar for «God Kveld Norge», samt som deltager i «Forræder». 20. januar dukker hun opp i realitykonseptet «Good Luck Guys», som programleder sammen med Lasse Matberg.

Ønsker å fortsette som programleder

Tonjes programlederdebut med «Good Luck Guys» er allerede ferdig innspilt.

– Vi har hatt det så ufattelig gøy mens vi har fulgt deltagerne gjennom den syke reisen deres. Det var også utrolig lærerikt med tanke på at programlederyrket er noe jeg kan tenke meg å fortsette med. Det er bare å glede seg, fordi dette blir virkelig show, sier hun i en kommentar til VG ,og legger til at hun føler seg utrolig heldig som har fått lede dette programkonseptet sammen med Lasse Matberg.

Det er Prime Video som står bak produksjonen av «Good Luck Guys».

– Vi streber etter å tilby Prime Video-kunder et stort utvalg innhold på tvers av våre globale Amazon Original-serier og filmer, de nyeste filmutgivelsene, og nå, lokalt produsert og anskaffet innhold, som viser våre investeringer i Norge, sa selskapet i en pressemelding da de lanserte konseptet.

Foruten Tonje og Lasses realityshow i Thailand inkluderer strømmetjenestens nye norske produksjoner realityserien The Bridge, fortalt av Jakob Oftebro; Heit, med Kristin Gjelsvik som programleder; og The Spice of Life med Stian Blipp; underholdnings komedien LOL: Last One Laughing.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette er deltakerne i nye «Gift ved første blikk»

Malin ble syk etter hygieneproblem på «Farmen Kjendis» : – Det er overalt!