in

Topp 7 Cryptocurrency Twitter kontoer [må følge eksperter]

krypto

Twitter er en av de beste plattformene som alle som bruker mesteparten av tiden sin på å surfe på Internett til ulike formål, for eksempel kommunikasjon og underholdning.  I likhet med andre sosiale medieplattformer er Twitter et dedikert rom for å lufte eller dele ideer i form av setninger, memer og forespørsler. Den inneholder også ulike seksjoner som lar brukerne holde seg oppdatert på de siste nyhetene om sport, musikk, verdenshendelser, etc.

Twitter er også en kilde der folk lærer om ulike emner. Så det er ikke rart at kryptovaluta eksperter også valgte å bruke dette nettstedet for å utvide rekkevidden av verden av kryptovaluta. I årenes løp har antallet mennesker som deltar i digital valutaprat skutt i været, fra en liten gruppe på plattformen til tusenvis av kontoer med et målbevisst og lidenskapelig publikum som omfatter millioner.   


Akkurat nå er levedyktigheten til denne sosiale medieplattformen som informasjonskilde ubestridelig. For nybegynnere i kryptoverdenen, som ser etter pålitelige ressurser på nettet for å få et innblikk på krypto, har Twitter og krypto en tilkobling som gjør Twitter til en av de anbefalte kildene. Den store prosentandelen av nyheter, memes, nyeste trender og mer som kryptodelen i denne sosiale medieplattformen har gitt bransjen, er viktig. 

          

Foto: Pixabay

Twitter Kryptokontoer    

Som nevnt, har antallet kryptoeksperter og nybegynnere som deltar på Twitter vist en positiv økning de siste årene. Men å finne ut hvilke kontoer du skal følge kan være skremmende og utfordrende, spesielt for nybegynnere i feltet. For å gi deg en idé, har vi satt sammen en liste over de 7 beste kryptovaluta Twitter-kontoene som du kanskje vil sjekke og følge for legitim og utfyllende informasjon om kryptovaluta.

Du er garantert å bli holdt oppdatert om det raskt voksende kryptovers i utvikling ved å følge kontoer som disse. I tillegg vil du få mer inngående kunnskap om risikoene som følger med kryptovalutaer, for eksempel tilfeller av svindel og tyveri, ved å følge en rekke kontoer, inkludert kryptonyhetd Twitter kontoer, markedsføringstips og mer. Før vi forteller deg om hvilke å følge med, må du vite at du kan finne andre når du bruker plattformer som Bitcoin Profit app eller eToro, men de er kanskje ikke så populære som de vi vil nevne.         

1 Vitalik Buterin

Vitalik Buterin er medgrunnlegger av Ethereum, noe som gjør ham til en av nøkkelpersonene i krypto. Han lærte om Bitcoin fra sin far i en tidlig alder, og med over 2,2 millioner Twitter følgere, tvitrer Vitalik aktivt om alle store hendelser som skjer i kryptoverdenen. Utenom hans kommentarer og diskusjoner med Elon Musk på sin konto, tvitrer han også analyser av kryptohendelser og deler sine anmeldelser om store saker i bransjen.          

2 Changpeng Zhao

Changpeng Zhao er grunnleggeren av Binance – en kryptoplattform som dominerte kryptoverdenen i 2017. I en av hans kunngjøringer om sikkerhet på Twitter hadde han en morsom skrivefeil ved å skrive «midler er trygge». Det gikk viralt og ble et krypto-meme som mange delte, men denne feilen gjorde ham mer populær. Med 3,1 millioner følgere er hans konto full av kryptonyheter fra Binance og hans tanker om alvorlige kontroversielle emner.

3 Charlie Lee

Charlie Lee er kjent som Litecoin skaperen; Han hørte om Bitcoin mens han jobbet på Google, begynte å utvinne den og bestemte seg for å bygge sin egen kryptomynt. I løpet av denne tiden arbeidet han fortsatt som teknisk direktør for Coinbase, men han sluttet og begynte å utvikle Litecoin som en rival til Bitcoin. Med over 1M følgere inneholder Charlies Twitter-konto kritikk om Dollar, lovpriser Litecoin og viktige saker som sikkerhet og fungibilitet.

4 Andreas Antonopoulos      

Andreas er en av de mest respekterte personer innen kryptovaluta, og utenom sin Twitter-konto med over 617k følgere, snakker Andreas også offentlig i podcaster på kjente plattformer som Bloomberg, BBC og CNN. I tillegg skrev han bøker som «Mastering Bitcoin» og «Mastering Ethereum», som regnes blant de beste i bransjen. Hans Twitter-konto er en god lærekilde fordi han snakker om kvalitetsmessig,  pedagogisk innhold når det kommer til kryptoverdenen.

Foto: Pixabay

5 Naval Ravikant

I motsetning til de tidligere nevnte kontoene, er ikke Naval en grunnlegger eller medgrunnlegger av noen kryptoplattform. Han er en kryptomaksialist og en investor som tror på fremtiden for desentralisering og personvern for kryptovaluta. Han har investert på ulike steder som Uber, Twitter og Foursquare. Hans tweets er nyttig for alle som ønsker å utvikle eller starte et prosjekt eller de som ønsker å lære fra en markeds influenser.

6 Adam Back

Adam Back er en Bitcoin-utvikler som ryktes å være den første personen som ble kontaktet av grunnleggeren av Bitcoin – Satoshi Nakamoto – for å svare på et spørsmål om Hashcash, en bekreftelsesalgoritme han opprettet. Bortsett fra morsomme GIF-er om Bitcoin, deler hans Twitter-konto nyheter om Bitcoin, oppdateringer om Bitcoin-baserte prosjekter og hans tanker om naturen og fremtiden til den første kryptovalutaen.

7 Laura Shin

Laura Shin er journalisten bak Unchained og Unconfirmed podcastene, skriver bøker om krypto og fremmer blokkjedeteknologi. Med rundt 168k følgere, er hennes Twitter innlegg om hennes intervjuer med ulike krypto influensere, og siste nytt om de siste hendelsene i kryptofeltet. Hun har også oversikt over NFT og samler inn tweets som er nyttige for alle som er interessert i emnet.          

Avsluttende tanker 

Cryptocurrency-delen av Twitter gjør den tidskrevende sosiale medieplattformen om til et rom for meningsfylt engasjement og sunn diskurs. Det er ikke til å unngå å komme over innlegg som består av danke memes og troll, men de fleste av CryptoTwitter-innleggene er nyttige for enhver trader, investor eller kryptoentusiast generelt, for å få kunnskap og viktig informasjon om de siste hendelsene i verden av kryptovaluta. Hvis du har bestemt deg for å investere i kryptovalutaer, bør du gjøre leksene dine og sjekke ulike online plattformer for mer informasjon.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

«Moskva-Marit» er død, 73 år gammel

Arve oppdaget en lapp på bilen sin – Det finnes fremdeles ærlige sjeler der ute!