in

Topptrent Northug klar på startstreken igjen i vinter

Petter Northug

Etter pressekonferansen tidligere i høst der Petter Northug kommenterte rusproblemene sine har det vært stille fra skikongen. Nå bryter han tausheten. 

I august ble Petter Northug ble stoppet av politiet etter råkjøring og det ble gjort beslag av kokain i den tidligere skikongens bopel. En ukes tid etter kom pressekonferansen. 

På pressekonferansen fortalte Northug at problemene stikker dypt. Han la ikke skjul på det han omtaler som et alvorlig rusproblem.


Siden da har det vært stille fra Northug, inntil nå. 

– Det har vært noen tøffe måneder, men nå begynner man å få litt avstand til det, sier Northug ifølge TV2 i en video publisert på Facebook.

LES OGSÅ: Mening: hvilken rett har vi til å dømme Petter Northug?

Northug sier han har jobbet med å bli ferdig med saken og komme seg videre.

Petter Northug
Petter Northug på pressekonferansen

LES OGSÅ: Petter Northug er frikjent i saken mot Aylar Lie

– Det som er godt for meg er at ting begynner å bli normalisert igjen. Man er tilbake til en normal hverdag, og det er jo det jeg ønsker. Å komme seg tilbake i jobb og være aktiv. Det blir viktig, sier Northug ifølge TV2.

Tidligere i høst ble det kjent at Petter Northug har trent godt og leverer treningstider som imponerer langrennseliten.

Uten at det har blitt endelig bekreftet skal Northug, som er den herreløperen med flest VM-gull i langrennshistorien, være innstilt på å gjøre comeback på skirenn på et visst nivå. Trolig dreier det seg om langløp.

Nå forteller han ifølge TV2 at han har planer om å stille på startstreken som mosjonist i Marcialonga-rennet i Italia, med forbehold om at koronaviruset kan sette en stopper for mosjonsklassen.

– Det er en spesiell vinter vi går i møte, der ingenting er klart, sier Northug.

Nedenfor kan du se klippet av Northug hvor han forteller om hvordan den siste tiden har vært:

– Det har vært tøffe måneder

De siste månedene har vært tøffe, men nå ser jeg framover. Jeg har fått veldig god hjelp fra de rundt meg og jeg har fått mange hyggelige meldinger fra folk. Det setter jeg enormt stor pris på ❤️

Posted by Petter Northug on Thursday, November 26, 2020
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik går det med Balto, årets Farmen-hund

Tannlege advarer mot korona-effekt