onsdag, oktober 21, 2020

Tore på sporet: «vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie»

Mest lest nå

Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

For ikke lenge siden kjøpte Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander leilighet sammen. Nå forteller kjendisstylisten om hvorfor de måtte flytte....

Skolen straffet gutten fordi han kom for sent – Da grep bestemoren inn!

Denne førsteklassingen heter Hunter. I bildet nedenfor sitter han alene, adskilt fra resten av klassen. Grunnen til at han måtte sitte alene er fordi han...

Vet ikke når den er ferdig enda.

En av de mest engasjerende sakene i sosiale medier denne helgen var VG sin betalte reportasje om Tore Strømøy med overskriften «Hvis ikke NRK vil ha meg , finner jeg meg en ny jobb.»

Saken engasjerte voldsomt og tusenvis av nordmenn har delt sin beundring ovenfor programmet.


Lizette Brynildsen Bruun er en av dem som har kommentert artikkelen til VG, hun har selv deltatt i programmet og håper flere får muligheten til å gjenforenes med familiene sine.

«Helt klart JA til Tore på sporet😃👍🏻 Han hjalp meg å finne pappa og søsken❤️❤️ Flott om flere får den muligheten jeg fikk», skriver hun i kommentarfeltet på Facebook.

Flere andre mener også at det er på sin plass med denne type program, hvor man får se «mannen i gata» og ikke bare programmer om kjendiser.

Det blir ny sesong

Uansett hva som ligger bak den betalte artikkelen til VG så kan vi roe alle ned med at det uansett blir en ny runde av «Tore på sporet».

For en måned siden la de ut følgende melding på Facebooksiden sin:

«Vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie med Tore på sporet. Teamet har akkurat kommet tilbake fra ny tur i Midt Østen. Dermed er vi enda et skritt nærmere ferdig serie. Når den er ferdig vet vi ikke enda, men vi sier fra.»

Fortsetter etter 22 år

Det er 22 år siden «Tore på sporet» ble vist for første gang på norske tv-skjermer, og til avisen Frøya har Tore Strømøy både bekreftet den nye sesongen og uttrykt sin glede over at nordmenn fremdeles lar seg engasjere i programmet.

«Det er faktisk allerede bestemt at vi skal lage en ny serie, som skal være klar om et par år», sa Tore til avisen i januar 2018. Videre kunne han fortelle at bestillingen på neste program kom allerede før sesongen som ble vist i 2018.

«Denne bestillingen fikk jeg allerede før årets serie, noe som viser at de har tro på oss fortsatt. Etter 22 år er jo det ingen selvfølge», sa Tore Strømøy.

«Tore på sporet» har alltid vært et program som har fascinert meg. Det er så spennende og gledelig å se hvordan han klarer å gjenforene familier.

Gleder du deg til den nye sesongen som nå er under innspilling? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Den døende moren hadde bare uker igjen – så skjer mirakelet

Ashley Hallford var kun en måned inn i svangerskapet da hun oppdaget en klump på halsen. Det legene først trodde var...

11 år gamle Petter skrev bok om hvordan forstå kvinner – konklusjonen gikk viralt

Det er vel få ting som er så morsomt som barn som skal forklare hvordan ting henger sammen. Barna går gjennom forskjellige...

Siste nyheter