Forsiden Kjendisnytt Tore på sporet: "vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny...

Tore på sporet: «vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie»

Vet ikke når den er ferdig enda.

En av de mest engasjerende sakene i sosiale medier denne helgen var VG sin betalte reportasje om Tore Strømøy med overskriften «Hvis ikke NRK vil ha meg , finner jeg meg en ny jobb.»

Saken engasjerte voldsomt og tusenvis av nordmenn har delt sin beundring ovenfor programmet.

Reklame

Lizette Brynildsen Bruun er en av dem som har kommentert artikkelen til VG, hun har selv deltatt i programmet og håper flere får muligheten til å gjenforenes med familiene sine.

«Helt klart JA til Tore på sporet😃👍🏻 Han hjalp meg å finne pappa og søsken❤️❤️ Flott om flere får den muligheten jeg fikk», skriver hun i kommentarfeltet på Facebook.

Flere andre mener også at det er på sin plass med denne type program, hvor man får se «mannen i gata» og ikke bare programmer om kjendiser.

Det blir ny sesong

Uansett hva som ligger bak den betalte artikkelen til VG så kan vi roe alle ned med at det uansett blir en ny runde av «Tore på sporet».

For en måned siden la de ut følgende melding på Facebooksiden sin:

«Vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie med Tore på sporet. Teamet har akkurat kommet tilbake fra ny tur i Midt Østen. Dermed er vi enda et skritt nærmere ferdig serie. Når den er ferdig vet vi ikke enda, men vi sier fra.»

Fortsetter etter 22 år

Det er 22 år siden «Tore på sporet» ble vist for første gang på norske tv-skjermer, og til avisen Frøya har Tore Strømøy både bekreftet den nye sesongen og uttrykt sin glede over at nordmenn fremdeles lar seg engasjere i programmet.

LES OGSÅ
Sigrid Raabe hylles for overraskende raider på Øya-festivalen

«Det er faktisk allerede bestemt at vi skal lage en ny serie, som skal være klar om et par år», sa Tore til avisen i januar 2018. Videre kunne han fortelle at bestillingen på neste program kom allerede før sesongen som ble vist i 2018.

«Denne bestillingen fikk jeg allerede før årets serie, noe som viser at de har tro på oss fortsatt. Etter 22 år er jo det ingen selvfølge», sa Tore Strømøy.

«Tore på sporet» har alltid vært et program som har fascinert meg. Det er så spennende og gledelig å se hvordan han klarer å gjenforene familier.

Gleder du deg til den nye sesongen som nå er under innspilling? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT