torsdag, september 23, 2021

Tore Petterson forteller hvordan det er å stå på utsiden av «Skal vi danse»

Mest lest nå

I fem år har Tore Petterson lyst opp dommerpanelet i «Skal vi danse» med forskjellige fargerike antrekk og fjærpryd. Men for ikke lenge siden fikk han beskjed om at han ikke ble med videre.

Tore Petterson er ikke å se i dommerpanelet under årets sesong av «Skal vi danse». Og kanskje enda rarere; han er erstattet av ekskjæresten, Morten Hegseth.

Selv synes Petterson det er trist at han ikke lenger er med som dommer i tv-programmet, noe han har gitt utrykk for i flere innlegg på Instagram. I juni takket Petersson for seg og mimret tilbake til alle de gode minnene som har blitt skapt gjennom «Skal vi danse».


Den gang skrev han:

– Da var det altså offentlig!
Mine tjenester er ikke lenger ønsket av Skal vi danse og Tv2.
Jeg har visst dette en stund og er skikkelig takknemlig for at jeg fikk fem fantastiske år med denne nydelige produksjonen
.

– Å få kle meg fargerikt, gi unge et forbilde som tør å gå utenfor malen har gitt meg glede langt utenfor det jeg trodde var mulig! Takk for heiarop og fine ord gjennom hele denne epoken av livet mitt. Heldigvis har jeg nå opplevd nok til å vite at livet ofte lukker dører, for så å åpne nye. Jeg er klar for å slå opp mange flere dører i fremtiden.

– Litt trist fordi jeg har blitt så glad i gjengen og produksjon, men mest av alt er jeg takknemlig for muligheten, vennene jeg har fått, og et fantastisk publikum som alltid viste meg at de satte pris på den jobben jeg gjorde!
Vi sees ved neste korsvei! Takk for dansen!

Erstattet av ekskjæresten

Tore har gjennom et intervju med Klikk fortalt hvordan han fikk beskjeden om at han ikke lenger skulle være med i «Skal vi danse». Han går nå på et terapistudie, og satt på Teams sammen med klassen sin da telefonen kom.

– Da jeg hadde lagt på røret, gikk jeg tilbake til klassen og fikk en terapi på det med en gang – sånn at jeg fikk det ut av systemet. Med en gang blir man jo sånn «De vil ikke ha meg med!», men jeg fikk raskt snudd hele tankegangen. Da tenkte jeg at jeg er takknemlig for at jeg fikk fem fantastiske år, forteller Tore Petterson til Klikk.no.

I intervjuet snakker han også om hvordan det er å bli erstattet av ekskjæresten sin.

– Han slår seg opp, han. Jeg tror ikke jeg blir kvitt det å se han i verden. Det er ikke noe vits i å ha det som drøm, sier Tore med et glimt i øyet til Klikk.no.

Mange savner Petterson

Hundrevis kommenterer på innleggene til Petterson på Instagram, og de fleste legger ikke skjul på at de savner han i programmet.

Flere kommenterer nettopp de fargerike antrekkene som noe man savner. Som en skriver:

«Så dårlig gjort blir ikke det samme uten dine fargerike antrekk og kommentarer.»

«Å kor trist gleda meg like mykje til å se/ høre på deg som å se alle dansera. Lykke til videre», skriver en annen.

Petterson forteller imidlertid til Se og Hør at han forstår at programmet ønsker å fornye seg.

– De har jo fornyet seg og vil sette sitt eget preg. Det er nytt produksjonsselskap og de ønsket å gjøre forandringer. Det er selvfølgelig trist, for jeg har hatt det innmari gøy. Det er ingen som er uerstattelige, og det har jeg visst hele tida, sier han.

Den smørblide komikeren ser ikke på dette som noe nederlag.

– Man blir jo lei seg med en gang. Vi hadde en lang og fin samtale. De hadde ikke noen annen grunn enn at de ville skape noe nytt. De hadde ikke brukt meg i fem år om jeg hadde vært ubrukelig, sier han.

Synes du det er blitt litt gråere med «Skal vi danse» uten Tore i dommerpanelet? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter