mandag, august 10, 2020

Tore Petterson om øyesykdommen: – Kan bli blind

Mest lest nå

Tore Petterson sliter med dobbeltsyn, og kan ikke kjøre bil. Nå viser det seg at sykdommen er verre enn først antatt og Skal vi danse-dommeren venter på operasjon. – Det er en ganske fortvila situasjon, sier han selv.

«Siste prøver er tatt før operasjon. Jeg har visst svært vanskelige øyne og har fått grå stær i en alder av 40 år. Dette kan utvikles til grønn stær og etterhvert blindhet, så klart jeg er svært opptatt av å få operert så fort som mulig! Men det tar jo tid med sånt i dette landet, så ser vel ikke akkurat frem til å få kjøre bil igjen før langt ut på nyåret. Helt krise for meg jobbmessig», skriver Tore Pettersen i en e-post til Newsner.

Tores lege prøver å få fremskyndet operasjonen, men det er ikke legen hans som skal utføre den. Det er en annen spesialist.


«Jeg prøver å mase meg til operasjon før jul! En julegave fra velferdsstaten til meg!» skriver Tore.

Gruer seg til operasjonen

På spørsmål om han gruer seg, svarte han et klart ja.

«Selvfølgelig. Folk skal inn på øya mine. Det er jo helt jævlig. Men jeg vet at de er gode og de gjør så godt de kan, og det pleier å være mer en godt nok», sa han til Newsner tidligere i år.

«Men jeg gleder meg til å få ordna opp i det. Jeg har sett dårlig hele mitt liv, og jeg begynte kanskje ikke med briller når jeg burde ha gjort det som lite barn. Fordi jeg bare er drit sta. Så nå betaler jeg for det, også får jeg bare vente på operasjon», sa han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tore Petterson (@torepetterson)

Fikk angstanfall

Tore Petterson har tidligere vært så overarbeidet at han fikk et skikkelig angstanfall.

«Jeg hadde jobbet litt mye, og la foredrag, bursdag, livet mitt generelt og 40-årsdag samtidig», sa han til Se og Hør i vår.

«Det føltes som et hjerteinfarkt. Kjempevondt i hjertet, vondt i armen og det spredte seg nedover hele armen etter hvert. Det som er, er at de som har angst sier at det kjennes ut som hjerteinfarkt når man får det, det har jeg hørt før, men jeg tenkte ikke på det, så det er en oppvekker», sier Tore.

LES OGSÅ: Tore Petterson trodde han fikk hjerteinfarkt. Viste seg å være noe helt annet

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter