Tore Petterson var så overarbeidet at han gikk rett i den berømte veggen. Det ga utslag i et så kraftig angstanfall, at han trodde det var et hjerteinfarkt.

Da «Skal vi danse»-dommeren og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker, Tore Petterson fylte 40 år for kort tid siden, hadde han så mange baller i luften, at det til slutt gikk aldeles galt.

«Jeg hadde jobbet litt mye, og la foredrag, bursdag, livet mitt generelt og 40-årsdag samtidig», sier han til Se og Hør.

«Så jeg trodde jeg fikk hjerteinfarkt«, sier han videre.

Fikk kjempevondt i hjertet

«Det føltes som et hjerteinfarkt. Kjempevondt i hjertet, vondt i armen og det spredte seg nedover hele armen etter hvert. Det som er, er at de som har angst sier at det kjennes ut som hjerteinfarkt når man får det, det har jeg hørt før, men jeg tenkte ikke på det, så det er en oppvekker, sier Tore.

Heldigvis var det ikke hjertet det var noe galt med.

 

View this post on Instagram

 

En fantastisk helg i Bergen er over! For en fest det ble! Gratulerer til alle vinnere og nominerte! 🍾👏🏼🥂🕺🏻🏆

A post shared by Tore Petterson (@torepetterson) on

«Jeg har aldri hatt angst som jeg hadde da, det føltes veldig fysisk, og det var veldig skummelt. Jeg har aldri kjørt ambulanse heller, men jeg ble kjørt av gårde», sier Tore og forteller at han egentlig bare dro til legevakten for å ta EKG. Men på legevakten, ringte de til ambulanse.

LES OGSÅ
Dronning Sonja står stødig i stormen - stråler på nye bilder

Teit å dø fordi man ikke sjekket seg

Nå skjønner Tore at han må ta det litt roligere.

 

View this post on Instagram

 

Ute å tester den nydelige 40-års gaven fra x-svigermor Marit Brevig! I love it! 😍😍😍

A post shared by Tore Petterson (@torepetterson) on

«Jeg har tenkt mye på det, at jeg må begynne å ta vare på helsa mi. Og så snakker jeg jo mye om det, at menn må tørre å si ifra når noe er vanskelig, så det ble litt som en prinsippsak for meg da, at jeg hadde vondt i brystet og klarer ikke røre armen, så da måtte jeg sjekke det med en gang», sier han,

«Er så teit å dø fordi du ikke gadd å sjekke deg», legger han til.