tirsdag, september 29, 2020

Tore Strømøy bekrefter at han har ny kjæreste

Mest lest nå

Programleder Tore Strømøy (59) bekrefter at han har fått seg ny kjæreste. Den heldige utvalgte er Linn Nyborg.

Kjæresten Linn Nyborg delte nyheten om at de var sammen på Facebook allerede i august. Da oppdaterte hun sivilstatusen sin til at hun var i et forhold med Tore Strømøy. Hun har også lagt ut bilder av dem sammen.

Tore Strømøy selv har frem til nå vært ganske så tyst om forholdet. Men nå bekrefter han det ovenfor avisa Glåmdalen. Paret ønsker ikke å si noe mer om forholdet sitt, enn at de er kjærester. Kjæresten, Linn Nyborg er fra Kongsvinger mens Tore Strømøy holder til i Trondheim.


Årets TV-navn

Tore Strømøy er nok mest kjent for de fleste fra NRK-programmet «Tore på sporet», der han gjenforente mennesker som av ulike årsaker hadde mistet kontakten. For sin programlederrolle, ble han kåret til «Årets TV-navn» av Se og Hørs lesere i 1996, 1997 og 2000.

LES OGSÅ: Tore på sporet: «vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie»

I 2014 mottok han Foreningen «2 Foreldres» hederspris for sin innsats med å ha hjulpet folk med finne tilbake til sine røtter.

I tillegg til å være programleder, har Tore også en mer ukjent lidenskap, nemlig kappgang. Har er hele 12 ganger norgesmester i idretten.

Ble skilt for over 20 år siden

Tore har vært gift en gang tidligere. I 1998 gikk han og ekskona fra hverandre. I 2010, i et intervju med dagbladet Magasinet, sa han at det var hans feil at ekteskapet tok slutt.

«Eller, jeg er iallfall delaktig, man er jo som oftest to, og når man aldri er hjemme og så ivrig i andres tjeneste som jeg var. I dag ville jeg nok gjort ting annerledes», sa han den gangen.

«Jeg er suveren til å ordne opp i trøbbel, så lenge det er andre menneskers trøbbel. Jeg er ikke så god på mine egne ting. Jeg skulle vel hatt en «Tore på sporet» jeg også, som kunne ha fikset ting for meg», sa han videre.

Vi ønsker Tore og Linn lykke til med kjærligheten!

LES OGSÅ: Sturla Berg-Johansen har fått ny kjæreste

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter