Hjem Kjendisnytt Tore Strømøy deler herlig bilde av kjæresten på bursdagen

Tore Strømøy deler herlig bilde av kjæresten på bursdagen

Etter dokumentaren om «Bamsegutt» har det stormet rundt de journalistiske metodene som er gjort i serien. Mens mange er begeistret for de følelsesladde programmene til Strømøy, har han også fått betydelig kritikk for det journalistiske arbeidet. I dag fyller Strømøy 64 år.

Etter all stormen rundt programmet skrev Strømøy et innlegg på Instagram hvor han fortalte om jobben som programleder, og sier det på mange måter er en underlig jobb.

«Du får all ros når ting går bra, men du får også all kjeft om noe går galt. Selv om jeg bare er en liten brikke i maskineriet. Jeg har smakt på begge deler. I det siste har pressen og andre sloss om å fortelle hvilken elendig fyr og journalist jeg er», skrev Strømøy innledningsvis.

Samtidig er det også mange som har uttrykt at de setter pris på arbeidet til Strømøy, og han har en stor fanskare blant menig mann i sosiale medier. Det har også Strømøy fått med seg – og tatt til seg.

«Men på motsatt side har jeg mottatt en flodbølge av støtte og oppmuntring fra folket som er helt utrolig. Jeg har aldri opplevd maken. Og jeg er dere alle utrolig takknemlige. Dette forteller meg at de fleste i Norge er gode folk med hode og hjerte på riktig sted. Og at de som skriver og deler livsfarlig gørr på nettet, er et lite fåtall», skrev han.

Det gikk så langt at kjæresten til Tore skrev et Facebookinnlegg hvor hun ba folk slutte med heksejakten.

«Har bare en ting å si: Nå er det vel på tide å stoppe denne heksejakten?» skrev hun.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Tore Strømøy og kjæresten. Foto: Privat

I et intervju med Se og Hør har Strømøy også fortalt om hvordan kroppen reagerte på alle reaksjonene.

– Det har vært beintøft. Trykket var så voldsomt at jeg føler meg krigsskadet. Jeg ble redd for å lese mailer og svare på telefonen. Jeg ble også engstelig for å gå ut, men jeg måtte jo gjøre det. Det er som en stor klo som har satt seg fast i kroppen, forteller 63-åringen.

Han ba også folk innstendig om å slutte med det han omtaler som mobbing av Jan Egil Granfoss.

– Det er fælt hvordan de mobber kameraten min. Han har sonet ferdig for lenge siden, og saken bør legges død. Han har blitt dundret på hele livet, og det fortsetter nå også. Skal han aldri få fred? Det er trist, sa Strømøy til Se og Hør.

Ofte deler Tore Strømøy glimt fra hverdagen sin på Instagram.

Nylig delte han dette artige bildet «fra ungdommen».

«Artig minne fra Tore på sporet-tur til Australia. Møtte flere innfødte der nede,» skriver han til dette bildet.

Tore kan også avsløre at han endelig er kommet i gang med trening igjen.

«Etter en lengre pause i treninga var det fint å gå en tur igjen. 70 minutter ute i snø, minusgrader og litt vind var helt fint. Nå håper jeg at jeg holder meg frisk slik at jeg kan fortsette å trimme utover vinter og vår,» skriver han.

I kommentarfeltet til dette bildet, fikk han noen oppmuntrende ord fra Unni Lindell.

«Fryktelig at du har hatt det så tungt pga Bamsegutt-saken. For oss utenfor er det liksom ikke en så stor sak, og det er sikkert feil å si, for mye har vært hjerteskjærende. Det skjønner jeg jo. Men du er så god på å lage programmer Tore, så håper indetlig vi får mer fra deg. Det VIL VI HA👏❤️,» skriver hun.

I dag fyller Tore 64 år, og på selveste bursdagen sin deler han et innlegg hvor han kaster seg inn i debatten om hvorvidt man skal ha plastkorker som er festet på melkekartongen eller ikke.

«For å unngå mer plast i naturen er nå skrukorkene på melkboksene festet. Så kan man jo lure på hvorfor vi har plastkorker på melkboksene i det heletatt. Da jeg vokste opp kom de uten og vi hadde ikke problemer med å åpne dem. Mitt råd for mindre plast, dropp plastkorta helt 🤗,» skriver Tore.

Deler bilde av kjæresten

Tore Strømøy har også delt et nytt bilde av sin kjære, som han har kalt «Lykketroll i solnedgang.»

Det var først i slutten av oktober i 2021 at Tore Strømøy bekreftet at han var kjæreste med Linn Nyborg fra Kongsvinger. Linn delte nyheten allerede i august samme året, da hun oppdaterte sivilstatusen sin på Facebook til at hun var i et forhold med Tore Strømøy. Hun hadde også allerede lagt ut bilder av dem to sammen.

Men de siste tiden har Tore snudd, og nå deler han flittig bilder av den flotte kjæresten sin på Instagram. Og det er tydelig at den populære programlederen er forelsket. På et av bildene kaller han henne for “Lykketrollet”. På et annet bilde kaller han henne for “rypa”. Og på et tredje for “Isprinsessen”.

Tar på seg skylden for at ekteskapet røk

Tore har vært gift en gang tidligere. I 1998 gikk han og ekskona fra hverandre. I 2010, i et intervju med Dagbladet Magasinet, sa han at det var hans feil at ekteskapet tok slutt.

“Eller, jeg er iallfall delaktig, man er jo som oftest to, og når man aldri er hjemme og så ivrig i andres tjeneste som jeg var. I dag ville jeg nok gjort ting annerledes”, sa han den gangen.

“Jeg er suveren til å ordne opp i trøbbel, så lenge det er andre menneskers trøbbel. Jeg er ikke så god på mine egne ting. Jeg skulle vel hatt en “Tore på sporet” jeg også, som kunne ha fikset ting for meg”, sa han videre.

Vi gratulerer Tore Strømøy så mye med 64-årsdagen! Måtte den bli fantastisk! Trykk gjerne på deleknappen og send han dine gratulasjoner du også!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com