torsdag, februar 20, 2020
Kjendisnytt Tore Strømøy med stor gladnyhet til fansen

Tore Strømøy med stor gladnyhet til fansen

-

Hvor mange av oss har ikke sett «Tore på sporet» på NRK, der Tore Strømøy gjenforener folk som har kommet bort fra hverandre. Den populære serien blir sett av rundt én million nordmenn. Det er ganske mye i Norge anno 2020.

«Tore på sporet» har spilt inn ti sesonger i årene mellom 1996 og 2018. Hver eneste sesong har vært store suksesser.

Selv om det er et par år siden forrige sesong gikk på TV, er ventetiden nå endelig over. For nå er det ikke lenge før den 11. sesongen snart ruller over TV-ruta. Tore Strømøy har selv sluppet nyheten på sin Instagram-konto.

«Innspurt med flunkende ny Tore på sporet-serie. Seks nye sterke, spennende og rørende historier fra det virkelige liv. På NRK 1 og NRKTV», skriver han der.

Blir noen endringer

Tore Strømøy forteller til Medier 24 at de har gjort noen endringer i produksjonen, slik at serien skal passe bedre til NRKs strømmetjeneste.

«De som har likt programmet før kommer fortsatt til å like det, men noen små grep måtte gjøres. Vi bruker for eksempel ikke studioet lenger, det blir fort kjedelig og vi må være raske på hugget. Slik blir det litt mer «Tore på Sporet», sier han.

Handler om deg og meg

Tore forteller at han har fått spesielt mange henvendelser fra unge folk som er interessert i programmet.

«Etter at NRK begynte med nett-TV er det mye enklere å se igjennom de gamle sesongene. Jeg tror det er derfor vi får så mange henvendelser fra unge jenter som sier at de sitter som en gruppe og ser på programmet, gjerne med vin i den ene hånden og kleenex i den andre», sier han.

Og Tore selv tror at den store suksessen handler om at programmet handler om deg og meg.

«Alle kan kjenne seg igjen. Programmet handler om vanlige folk som ønsker å finne familiemedlemmer. Det er mange som kjenner seg igjen her, og de som deltar på programmet kunne vært naboen din, det er ikke kjendiser eller andre kjente personer. Det er ekte», sier han.

LES OGSÅTore Strømøy bekrefter at han har ny kjæreste

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...