onsdag, september 23, 2020

Tore Strømøy viser stolt frem kjæresten «Lykketrollet»

Mest lest nå

11 symptomer på fibromyalgi alle burde kjenne til

Stadig flere opplever å bli diagnostisert med fibromyalgi og en undersøkelse utført i Sverige viste at omtrent 250 000 svensker lider av denne sykdommen....

11 bilder som viser hvor vakker Norge er

Hovedgrunnen til at turismer drar til Norge er vår vakre natur. Våre grønne bygder og sjarmerende byer. Men hvor ofte tenker...

I fjor høst bekreftet programleder Tore Strømøy (59) at han hadde fått seg ny kjæreste. Men han har vært veldig sparsommelig med å omtale forholdet og legge ut bilder av kjæresten. Men nå har det snudd, og Tore viser stolt frem den utkårede.

Det var først i slutten av oktober i fjor at Tore Strømøy bekreftet at han var kjæreste med Linn Nyborg fra Kongsvinger. Linn delte nyheten allerede i august, da hun oppdaterte sivilstatusen sin på Facebook til at hun var i et forhold med Tore Strømøy. Hun hadde også allerede lagt ut bilder av dem to sammen.

Men den siste tiden har Tore snudd, og nå deler han flittig bilder av den flotte kjæresten sin på Instagram. Og det er tydelig at den populære programlederen er forelsket. På et av bildene kaller han henne for «Lykketrollet». På et annet bilde kaller han henne for «rypa». Og på et tredje for «Isprinsessen».


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Lykkens portal, med lykketrollet 😘 #nidelva #lykkensportal #trondheim #river #rio #elv

Et innlegg delt av Tore strømøy (@torestromoy)

Tar på seg skylden for at ekteskapet røk

Tore har vært gift en gang tidligere. I 1998 gikk han og ekskona fra hverandre. I 2010, i et intervju med Dagbladet Magasinet, sa han at det var hans feil at ekteskapet tok slutt.

«Eller, jeg er iallfall delaktig, man er jo som oftest to, og når man aldri er hjemme og så ivrig i andres tjeneste som jeg var. I dag ville jeg nok gjort ting annerledes», sa han den gangen.

«Jeg er suveren til å ordne opp i trøbbel, så lenge det er andre menneskers trøbbel. Jeg er ikke så god på mine egne ting. Jeg skulle vel hatt en «Tore på sporet» jeg også, som kunne ha fikset ting for meg», sa han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Isprinsessen 😘 #leangen #trondheim #vinter #jul #is #isprinsessen

Et innlegg delt av Tore strømøy (@torestromoy)

Ny sesong av «Tore på sporet»

Nylig delte Tore en gladnyhet på Instagram:

«Innspurt med flunkende ny Tore på sporet-serie. Seks nye sterke, spennende og rørende historier fra det virkelige liv. På NRK 1 og NRKTV», skrev han.

Og det betyr med andre ord at det er like før sesong 11 av det populære programmet kommer på TV.

Vi ønsker Tore og Linn lykke til med kjærligheten, og gleder oss til en ny sesong med «Tore på sporet».

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter