torsdag, februar 20, 2020
Kjendisnytt Tore Strømøy viser stolt frem kjæresten "Lykketrollet"

Tore Strømøy viser stolt frem kjæresten «Lykketrollet»

-

I fjor høst bekreftet programleder Tore Strømøy (59) at han hadde fått seg ny kjæreste. Men han har vært veldig sparsommelig med å omtale forholdet og legge ut bilder av kjæresten. Men nå har det snudd, og Tore viser stolt frem den utkårede.

Det var først i slutten av oktober i fjor at Tore Strømøy bekreftet at han var kjæreste med Linn Nyborg fra Kongsvinger. Linn delte nyheten allerede i august, da hun oppdaterte sivilstatusen sin på Facebook til at hun var i et forhold med Tore Strømøy. Hun hadde også allerede lagt ut bilder av dem to sammen.

Men den siste tiden har Tore snudd, og nå deler han flittig bilder av den flotte kjæresten sin på Instagram. Og det er tydelig at den populære programlederen er forelsket. På et av bildene kaller han henne for «Lykketrollet». På et annet bilde kaller han henne for «rypa». Og på et tredje for «Isprinsessen».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Lykkens portal, med lykketrollet 😘 #nidelva #lykkensportal #trondheim #river #rio #elv

Et innlegg delt av Tore strømøy (@torestromoy)

Tar på seg skylden for at ekteskapet røk

Tore har vært gift en gang tidligere. I 1998 gikk han og ekskona fra hverandre. I 2010, i et intervju med Dagbladet Magasinet, sa han at det var hans feil at ekteskapet tok slutt.

«Eller, jeg er iallfall delaktig, man er jo som oftest to, og når man aldri er hjemme og så ivrig i andres tjeneste som jeg var. I dag ville jeg nok gjort ting annerledes», sa han den gangen.

«Jeg er suveren til å ordne opp i trøbbel, så lenge det er andre menneskers trøbbel. Jeg er ikke så god på mine egne ting. Jeg skulle vel hatt en «Tore på sporet» jeg også, som kunne ha fikset ting for meg», sa han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Isprinsessen 😘 #leangen #trondheim #vinter #jul #is #isprinsessen

Et innlegg delt av Tore strømøy (@torestromoy)

Ny sesong av «Tore på sporet»

Nylig delte Tore en gladnyhet på Instagram:

«Innspurt med flunkende ny Tore på sporet-serie. Seks nye sterke, spennende og rørende historier fra det virkelige liv. På NRK 1 og NRKTV», skrev han.

Og det betyr med andre ord at det er like før sesong 11 av det populære programmet kommer på TV.

Vi ønsker Tore og Linn lykke til med kjærligheten, og gleder oss til en ny sesong med «Tore på sporet».

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...