Hjem Nyheter Tragedie: Tre ungdommer døde, to på sykehus etter bilulykke

Tragedie: Tre ungdommer døde, to på sykehus etter bilulykke

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fryktelige nyheter fra nabolandet vårt: Tre unge omkommet i bilulykke i Sverige.

En tragisk bilulykke sørvest for Norrköping har kostet tre ungdommer livet. Ytterligere to ungdommer som var i samme bil, blir nå behandlet på sykehus.

Ulykken skjedde tidlig tirsdagskveld mellom Norsholm og Kimstad. En bil med fem ungdommer kjørte av veien, og det oppsto en brann på ulykkesstedet. De fem ungdommene ble fraktet akutt til Vrinnevisjukhuset i Norrköping. For tre av dem var skadene kritiske. Det melder den svenske avisen Expressen.

Tre døde

Ved 22.15-tiden tirsdag bekreftet politiet at tre av ungdommene, to menn og en kvinne, hadde omkommet. De pårørende er blitt informert om den tragiske hendelsen.

To ungdommer fortsatt på sykehus

De to andre passasjerene, begge menn, blir fortsatt behandlet på sykehus. En av dem, som er under 18 år, har lettere skader og er i stabil tilstand. Den andre, som er over 18 år, er også i stabil tilstand, og begge vil bli værende på sykehuset for videre observasjon.

Politiets teknikere jobber på stedet for å kartlegge ulykkens hendelsesforløp. Trafikken på ulykkesstedet var stanset under redningsarbeidet, og ulykkesbilen er tatt i beslag for videre undersøkelser.

På grunn av dødsulykken har Norrköping kommune åpnet en samlingspunkt og aktivert krisestøtte for de berørte familiene.

– Dette er en virkelig mørk kveld. Mange familier vil huske denne kvelden med frykt, sier Johnny Gustavsson, politiets presstalsmann.

Meldingen om ulykken kom til politiet rett før klokken 19. Da politiet og redningsmannskaper ankom stedet, fant de bilen i flammer. Ungdommene ble raskt fraktet til sykehuset, men for tre av dem sto dessverre ikke livet til å redde.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com