Hjem Nyheter Tragisk hendelse: En person omkom etter kraftig turbulens på fly

Tragisk hendelse: En person omkom etter kraftig turbulens på fly

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En dramatisk hendelse inntraff da et Singapore Airlines-fly på vei fra London til Singapore opplevde kraftig turbulens tirsdag. Flyet måtte nødlande i Bangkok som følge av situasjonen.

Flyet, som hadde 211 passasjerer og 18 besetningsmedlemmer om bord, møtte uventet turbulens underveis. I en oppdatering på Facebook bekreftet flyselskapet at en person har mistet livet, og flere er skadet.

– Vi kan bekrefte at det er skadede og en omkommet, skriver flyselskapet. – Singapore Airlines sender sine dypeste kondolanser til den avdødes familie, står det i meldingen.

Skadde passasjerer får hjelp

Ifølge thailandske medier skal det være snakk om 30 skadede passasjerer. Flyselskapet opplyser at deres prioritet nå er å gi all mulig assistanse til de berørte. De samarbeider med lokale myndigheter i Thailand for å sikre at de skadde får nødvendig helsehjelp, og har sendt et team til Bangkok for å gi ekstra støtte.

Flyet tok av fra Heathrow flyplass i London klokken 22.17 britisk tid (23.17 norsk tid) mandag kveld, og landet i Bangkok klokken 15.45 thailandsk tid (10.45 norsk tid) tirsdag.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com