Hjem Reklame Tre aktiviteter man kan gjøre i fellesskap

Tre aktiviteter man kan gjøre i fellesskap

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne artikkelen er sponset.

Det er mye godt teknologi har gitt oss. Det har gitt oss tilgang til informasjon, til produkter og til en livsstil som veldig mange liker. Selv om andre føler det er skadelig så er det veldig mange som liker å tekste, å være på sosiale medier og lignende.

Men det å være sammen med noen, fysisk i et rom er noe som mange lengter etter. Og det er kanskje et problem spesielt for de yngre, som ikke har den typen av erfaring i sitt liv og som ikke helt vet hvordan de skal initiere noe sånt. Men det finnes gode ideer, både for unge og eldre. Ønsker vi å være sunnere så er en god tanke å være sammen, da det forbedrer mange aspekter i våre liv, og spesielt rent mentalt sett.

For eksempel kan man starte med håndarbeid. Hva med at man i stedet for å ha en telefon i hånden så har man sysaker? Bokstavelig talt? Det virker også å være en oppadgående trend hvor flere og flere strikker, syr og oppdager andre aspekter av deres liv som de liker. Det betyr ikke at man legger bort telefonen for godt, men en liten pause der og da skader jo ikke.

Andre aktiviteter man kan gjøre sammen

Julen er for eksempel en tid hvor mange behøver å være med andre mennesker. Det er flere og flere som er alene, og det er noe alle ønsker å unngå. Og det er noe i å skape et fellesskap for jul, noe som føles at det er hele poenget med feiringen. Så hvorfor ikke avtale en dag, en julefrokost, en advent eller lignende, hvor alle skal ha på seg en julegenser?

Det finnes for eksempel julegenser for barn, hvor de kommer til å ha det veldig gøy, og skape minner for livet. Så kan også du kjøpe julegenser til dame, hvor man kan skape et slags fellesskap i det. Når alle har på seg julegenser så er alle likestilte, og man kan slappe litt av og bare nyte stunden man har sammen. For når julen er over, så kommer plutselig hverdagen tilbake, med konsekvensene det bringer med seg.

Men ikke la det stoppe deg. For om du vil være sammen med andre, i et felleskap, om du vil være aktiv sosialt så kan du kanskje gå på et sportsarrangement? Dra med deg noen du kjenner på en fotballkamp, eller kanskje på kino?

Streaming er jo moro, men det er lite som kan måle seg med selve kinoopplevelsen. Livet er der ute, sammen med andre mennesker, og har du noen andre, gode ideer, så er det bare å leve dem ut. Det vil du ikke angre på.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com