torsdag, februar 27, 2020
Nyheter Tre år gamle William er født uten armer. Ble...

Tre år gamle William er født uten armer. Ble jaget fra restaurant fordi han spiste med føttene

-

Lille William Bancroft er født uten armer, og bruker derfor føttene når han skal spise. William hadde gledet seg lenge til han skulle få spise på den amerikanske frokost-restauranten IHOP for første gang. Skuffelsen var stor da han ble jaget fra restauranten.

Det var søndag morgen, og William visste nøyaktig hva han skulle bestille på IHOP-restauranten i Arkansas. Det hadde han planlagt lenge. Han skulle bestille pannekaker. Det er nemlig det beste William vet.

William fikk pannekakene på bordet, og plukket opp sirupsflasken fra bordet med føttene. Men da sjefen på restauranten så at William tok på sirupsflasken med føttene, kom han bort til bordet deres og sa at det ikke var renslig, og at de måtte forlate restauranten. Det skriver The Washington Post.

Foto: Privat

Flere gjester reagerte

Williams mamma, Alexis Bancroft, sier til den lokale nyhetsstasjonen Kark, at hun alltid passer på at sønnen vasker føttene før han spiser. Det hadde hun også gjort denne gangen.

Da Alexis og William reiste seg for å forlate restauranten, reiste også en eldre mann og to andre damer seg og gikk ut sammen med Alexis og William for å vise dem sin støtte.

Et baseball-lag satt også i restauranten og fikk med seg hva som skjedde. Treneren spurte barna om de hadde vasket hendene før de begynte å spise. Samtlige av barna ristet på hodet. Da sendte treneren en sirupsflaske rundt bordet slik at alle barna kunne ta på den, også for å vise sin støtte til den lille gutten og moren hans som måtte forlate restauranten.

Foto: Privat

Fikk støtte fra de ansatte

Alexis skrev senere om hendelsen på Facebook, og spurte om andre folk noen gang hadde opplevd å få spørsmål om de hadde vasket hendene før de spiste i en restaurant.

Flere av de ansatte på restauranten kommenterte på Facebook-posten hennes og sa at de var sjokkert over sjefen sin.

«Jeg ville bare fortelle deg hvor dypt skamfull jeg er over det som skjedde med barnet ditt i dag. Jeg og flere av de andre ansatte var fullstendig sjokkert over at sjefen vår gjorde det», skriver en.

IHOP har siden beklaget hendelsen. De understreker at de ikke tolererer diskriminering av noe slag, og at den aktuelle sjefen har fått sparken.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...