søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Tre år gammel bestemte Matt seg for å gifte...

Tre år gammel bestemte Matt seg for å gifte seg med bestevenninnen fra barnehagen – se på dem i dag

-

Det er ikke uvanlig at barn i barnehagen forelsker seg i hverandre, og i blant til og med lover hverandre å gifte seg med hverandre. Som oftest varer dette kanskje bare en dag eller to før det går over, og barna leker videre som om ingenting har skjedd.

Slik var det imidlertid ikke for Matt Grodsky fra Phoenix, Arizona i USA, for bare tre år gammel var han bombesikker i sin sak – han skulle gifte seg med bestevennen i barnehagen, Laura, straks han ble gammel nok.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

serendipity: finding something good without looking for it 💘🙈 #mattandlaura

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

Matt gjorde det enkelt. Han gikk bort til sin utkårede Laura og proklamerte; «En dag skal jeg gifte meg med deg». Og slik ble det, skriver Matt på Instagramsiden The Way We Met.

Videre forteller Matt om hvor betatt han var av Laura. Som lærte ham alt fra å gynge, rulle rundt i gresset til å spise ostepinner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#mancrushmonday @mattgrodsky ❤

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

«Vi har fantastiske minner om å leke gjemsel, jage hverandre rundt i barnehagen og å være våkne sammen under middagshvilen skriver Matt.

Fakta er at det allerede da oppsto et helt spesielt bånd mellom de to i barnehagen, et bånd som besto selv om de ikke møtte hverandre på sju år etter barnehagetiden var over. Først på gymnaset fikk de tilfeldigvis kontakt med hverandre igjen – selv om de gikk på hver sin skole.

Etter bare noen få uker dannet de par, og fortsatte å være kjærester selv om de gikk på hvert sitt universitet i hver sin del av landet. Kjærligheten var sterk, og en dag bestemte Matt seg for å holde sitt løfte til Laura. Han fridde til henne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

happy anniversary two years down forever to go💗

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

Den 23. mai 2015 gikk Matt ned på kne og ba om hennes hånd, og kan du gjette hvor det skjedde? I barnehagen selvfølgelig, der det hele startet flere år tidligere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

all the feels💕

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

De er nå et lykkelig par, noe bildene på Instagramprofilene (@ lauragrodsky, @mattgrodsky) helt tydelig er et bevis på, og dette viser vel også at kjærligheten overvinner alt – selv tiden, bare man er tålmodig nok.

LES OGSÅ: Fant veske fra 1954 ; den avslørte et kjærlighetsbrev fra 65 år gammelt trekantdrama

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Ari Behns foreldre hos Skavlan – Forklarer hva som egentlig skjedde

Lørdag stilte avdøde Ari Behns foreldre, Marianne og Olav, opp på talkshowet Skavlan. Der fortalte de om tiden før og etter deres sønn tok...

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...