Forsiden Historier fra livet Tre år gammel bestemte Matt seg for å gifte seg med bestevenninnen...

Tre år gammel bestemte Matt seg for å gifte seg med bestevenninnen fra barnehagen – se på dem i dag

Det er ikke uvanlig at barn i barnehagen forelsker seg i hverandre, og i blant til og med lover hverandre å gifte seg med hverandre. Som oftest varer dette kanskje bare en dag eller to før det går over, og barna leker videre som om ingenting har skjedd.

Slik var det imidlertid ikke for Matt Grodsky fra Phoenix, Arizona i USA, for bare tre år gammel var han bombesikker i sin sak – han skulle gifte seg med bestevennen i barnehagen, Laura, straks han ble gammel nok.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

serendipity: finding something good without looking for it 💘🙈 #mattandlaura

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

Reklame

Matt gjorde det enkelt. Han gikk bort til sin utkårede Laura og proklamerte; «En dag skal jeg gifte meg med deg». Og slik ble det, skriver Matt på Instagramsiden The Way We Met.

Videre forteller Matt om hvor betatt han var av Laura. Som lærte ham alt fra å gynge, rulle rundt i gresset til å spise ostepinner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#mancrushmonday @mattgrodsky ❤

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

«Vi har fantastiske minner om å leke gjemsel, jage hverandre rundt i barnehagen og å være våkne sammen under middagshvilen skriver Matt.

Fakta er at det allerede da oppsto et helt spesielt bånd mellom de to i barnehagen, et bånd som besto selv om de ikke møtte hverandre på sju år etter barnehagetiden var over. Først på gymnaset fikk de tilfeldigvis kontakt med hverandre igjen – selv om de gikk på hver sin skole.

LES OGSÅ
Etter 20 år fikk Arne (91) endelig tatt en dukkert i havet igjen. Hjemmetjenesten sørget for at drømmen gikk i oppfyllelse

Etter bare noen få uker dannet de par, og fortsatte å være kjærester selv om de gikk på hvert sitt universitet i hver sin del av landet. Kjærligheten var sterk, og en dag bestemte Matt seg for å holde sitt løfte til Laura. Han fridde til henne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

happy anniversary two years down forever to go💗

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

Den 23. mai 2015 gikk Matt ned på kne og ba om hennes hånd, og kan du gjette hvor det skjedde? I barnehagen selvfølgelig, der det hele startet flere år tidligere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

all the feels💕

Et innlegg delt av laura grodsky (@lauragrodsky)

De er nå et lykkelig par, noe bildene på Instagramprofilene (@ lauragrodsky, @mattgrodsky) helt tydelig er et bevis på, og dette viser vel også at kjærligheten overvinner alt – selv tiden, bare man er tålmodig nok.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT