in ,

Tre brødre på 17, 18 og 20 omkom i trafikkulykke

Illustrasjonsfoto fra Canva
Illustrasjonsfoto fra Canva

Mandag kveld klokken 22:21 fikk nødetatene melding om en trafikkulykke i Hallingdal. Tre unge gutter ble funnet drept etter kollisjon med en kranbil. Politiet mener de tre guttene er brødre.

I en pressemelding publisert onsdag formiddag skriver politiet:

«All informasjon tilsier imidlertid at de omkomne var tre brødre på 17, 18 og 20 år. Brødrene var hjemhørende i Flå og Noresund og var på vei i retning mot Flå da bilen de kjørte kolliderte med en kranbil på Rv7 ved Gulsvik i Hallingdal, mellom Nesbyen og Hønefoss.»


– Politiet kan dessverre ikke frigi navnene på de omkomne nå, da vi venter på en endelig tilbakemelding på identitet fra Rettsmedisinsk institutt, sier politistasjonssjef Brit Fyksen og tilføyer:

– Vi begynner å danne oss et bilde av hva som har skjedd i forkant av ulykken, sier hun. – Samtidig er det fremdeles mye etterforskning som gjenstår før vi kan fastslå hendelsesforløpet.

De pårørende får nå tett oppfølging av kommune og helsevesen.

Et tomrom

Den tragiske ulykken ryster nå et lokalsamfunn og Knut Martin Glesne, ordfører i Krødsherad, omtaler hendelsen som en grusom tragedie.

– De etterlater seg et klart tomrom, og en familie som sitter igjen med et stort tap. Det er knapt mulig å sette seg inn i tapet de sitter igjen med nå, sier han til VG.

Ordfører i Flå kommune, Merete Grandrud, forteller til avisen at det er umulig å sette seg inn i foreldrenes situasjon.

– Det er en så stor tragedie. Vi føler med familien, og jeg vet nesten ikke hvilke ord jeg skal ta i bruk for å beskrive sorgen deres. Søskendødsfall er et livs mareritt, sier Grandrud, og legger til at guttene var godt likt.

– Med tanke på den korte tiden de har bodd her, var det mange som kjente dem. Det virker som om det var sosiale gutter som har vært morsomme å være rundt, sier ordføreren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

lilli bendris

Brudd for Lilli Bendriss og kjæresten

Dødsulykken i Hallingdal: Frigir navnene