in ,

Tre fartsgale marsvin på skateboard går viralt

Skjermdump: Instagram

De tre marsvinene som stadig vekk dukker opp i morsomme situasjoner har over 205.000 som følger dem på Instagram.

Marsvinene Buster, Bingo og Clarence begeistrer internett. Nylig har en av videoene deres, der de velkledde marsvinene er ute på skateboard, gått viralt.

Buster, Bingo og Clarence er stylet med solbriller i anledning at de er ute og crusiser på skateboard.


De kan også sees i flere andre søte situasjoner på instagram-kontoen Furballsinc. Og det ser ut som hjul faller i smak. De har vært ute på Vespa og i en Barbie-cabriolet

View this post on Instagram

A post shared by Furballs – Mel (@furballsinc)

Melissa Trihey som eieren de tre marsvinene forteller Fox News Digital at marsvinene hennes elsker å cruise på skateboardet.

Marsvinene Buster, Bingo og Clarence (fra venstre til høyre) kan sees i en viral video der de er ute og kjører skateboard.

– En av vennene til barna mine la igjen boardet sitt i garasjen vår … Vi tok frem Buster, Bingo og Clarences fineste solbriller og gikk ut på gatene for litt moro for guttene [marsvinene] og barna, sier hun til Fox News som også har omtalt den mye sette videoen.

Trihey forteller at de tre marsvinene som bor i Montreal i Canada elsker å cruise rundt i kjøretøyene sine mens de har på seg et par kule effekter.

Og det å få marsvinene til å stille opp på de morsomme filmene him deler har ikke vært vanskelig. De liker det rett og slett selv, og koser seg i de mange morsomme situasjonene.

– Guttene [marsvinene] er alltid samarbeidsvillige, spesielt når de tre får kjøre på ett kjøretøy sammen, sier hun.

Trihey forteller at de morsomme marsvinvideoene også er noe barna hennes har stor glede av å lage – så det er vinn-vinn for alle parter.

– Barna mine og vennene deres liker å lage disse videoene med meg, sier hun og legger til at de bringer glede til mange mennesker og sprer utrolig mye smil og latter.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fant ring verd 400.000 kroner med metalldetektoren – Mottok en utenkelig telefonsamtale

Ny true crime: En telefon fra en 15 år gammel gutt fra Bergen ble begynnelsen på opprullingen av et internasjonalt pedofil-nettverk