søndag, september 27, 2020

Tre generasjoner med fødselsdag samme dag – med nøyaktig 25 års mellomrom

Mest lest nå

Det sies at alle familier har en eller annen form for særpreg, og familien Strong fra den engelske byen Braunstone i Leicester er ikke noe unntak. Deres særpreg er imidlertid så sjelden at det anslås at kun en familie ut av 48 millioner har det, og det finnes ikke noe eget navn på fenomenet.

Særpreget er at det er nøyaktig 25 år mellom faren og datterens fødsel, og deretter 25 år mellom datteren og hennes sønn. På dagen!


Foto: Privat

Familien har alltid synes det har vært moro at datteren ble født på dagen 25 år etter sin far, og de har alltid gjort et stort nummer ut av å feire fødselsdagene sine samtidig. Og det var følgelig også under denne feiringen lille Marley ble født. Nøyaktig 25 år etter sin mor, og 50 år etter sin morfar.

LES OGSÅ: Trillingene ble født med en misdannelse som kun rammer 1 av 500 billioner

Som vanlig var familien samlet for å grille og kose seg, og feire felles bursdag da vannet plutselig gikk. Datteren, Paige, ble i all hast fraktet til sykehuset hvor sønnen Marley ble født. Fødselen gikk svært så bra, og allerede senere samme dag kunne den lille familien vende tilbake til resten av familien – og introdusere siste skudd på stammen – nøyaktig på samme dag som mor og morfar.

Foto: Privat

Morfar, Shaun Strong, synes det er spesielt morsomt at både datteren og nå også barnebarnet er født på samme dag som han, og at lille Marley føyer seg inn i rekken over de mest verdifulle gavene han noensinne har fått. Først datteren, og nå barnebarnet.

Nå spøker familien med at det sikkert kommer oldebarn om 25 år, og kanskje tippoldebarn om 50.

Foto: Privat

Du kan selv hilse på den spesielle lille familien i videoen nedenfor, og legg gjerne igjen en kommentar hvis du kjenner til eller vet om andre morsomme og pussige sammentreff i familier som dette.

Husk også å dele artikkelen så andre kan få høre om dette morsomme sammentreffet, som skjer kun en gang ut av 48 millioner.

LES OGSÅ: Hvit kvinne føder tre mørkhudede barn. Begrunnelsen er utrolig rørende

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter