Historier fra livet Tre generasjoner med fødselsdag samme dag - men nøyaktig...

Tre generasjoner med fødselsdag samme dag – men nøyaktig 25 års mellomrom

-

- Reklame -

Det sies at alle familier har en eller annen form for særpreg, og familien Strong fra den engelske byen Braunstone i Leicester er ikke noe unntak. Deres særpreg er imidlertid så sjelden at det anslås at kun en familie ut av 48 millioner har det, og det finnes ikke noe eget navn på fenomenet.

Særpreget er at det er nøyaktig 25 år mellom faren og datterens fødsel, og deretter 25 år mellom datteren og hennes sønn. På dagen!

Foto: Privat

Familien har alltid synes det har vært moro at datteren ble født på dagen 25 år etter sin far, og de har alltid gjort et stort nummer ut av å feire fødselsdagene sine samtidig. Og det var følgelig også under denne feiringen lille Marley ble født. Nøyaktig 25 år etter sin mor, og 50 år etter sin morfar.

Som vanlig var familien samlet for å grille og kose seg, og feire felles bursdag da vannet plutselig gikk. Datteren, Paige, ble i all hast fraktet til sykehuset hvor sønnen Marley ble født. Fødselen gikk svært så bra, og allerede senere samme dag kunne den lille familien vende tilbake til resten av familien – og introdusere siste skudd på stammen – nøyaktig på samme dag som mor og morfar.

Foto: Privat

Morfar, Shaun Strong, synes det er spesielt morsomt at både datteren og nå også barnebarnet er født på samme dag som han, og at lille Marley føyer seg inn i rekken over de mest verdifulle gavene han noensinne har fått. Først datteren, og nå barnebarnet.

Nå spøker familien med at det sikkert kommer oldebarn om 25 år, og kanskje tippoldebarn om 50.

Foto: Privat

Du kan selv hilse på den spesielle lille familien i videoen nedenfor, og legg gjerne igjen en kommentar hvis du kjenner til eller vet om andre morsomme og pussige sammentreff i familier som dette.

Husk også å dele artikkelen så andre kan få høre om dette morsomme sammentreffet, som skjer kun en gang ut av 48 millioner.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...

Bjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Bjørn Einar Romøren (38) er i Tyskland for å få strålebehandling mot kreften. Den tidligere skihopperen er veldig positiv...

Hun var anti-fyllekjøring-kampanjens ansikt utad. Nå er hun død

Jacqui Saburido fra Austin i Texas var var bare 20 år gammel da hun og fire venninner ble påkjørt...