torsdag, september 23, 2021

Tre måneder etter at hunden forsvant, oppdaget surfere noe i en grotte

Mest lest nå

Siden mai måned hadde hunden, Stella, vært alene i grotten, da surfere tilfeldigvis fant henne.

Tidlig i august dro Matty Johnson og Zach Regan på surfe- og fisketur til det avsidesliggende området. Da de merket at det var en storm på vei, gjorde de klar båten og skulle dra hjemover igjen. Det skriver ronproject.com.

Fra båten fikk de øye på hundens ben. De tenkte umiddelbart at hunden hadde problemer, da området hun befant seg i bare var en grotte omgitt av klipper og en liten strandflekk.


Matty og Zach kunne ikke se tegn til at hundens eiere var i nærheten, og bestemte seg for å utføre et aldri så lite redningsoppdrag før de selv søkte ly for stormen som var på vei.

Redningsarbeidet ble bestående av; en våtdrakt, et surfebrett, en lasso, store bølger, å nesten bli bitt i ansiktet og fantastisk lagarbeid!

Hunden var såpass svak, at da Matty hadde padlet inn for å redde henne, og slept henne med ut til båten, måtte Zach dra Stella opp i båten. Hvis han ikke hadde fått skikkelig tak i henne var han redd hun ville sunket.

Vel ombord i båten ble Stella tullet inn i en redningsvest og lagt i en surfebag, for å holde henne varm.

Zach tok Stella med hjem, badet henne, matet henne og lot henne bo hos ham. Samtidig tok han kontakt med en organisasjon som har med bortkomne dyr å gjøre.

Heldigvis tok Zach og Matty flere bilder av redningsaksjonen, som de delte med media. Slik gjenkjente Stellas eiere hunden og kunne kontakte organisasjonen.

Det viste seg at eierne var et par som hadde gått fotturer i området på bryllupsreisen deres tre måneder tidligere. Der hadde de blitt adskilt fra Stella og ikke klart å finne henne igjen.

Det nygifte paret var overlykkelige over å se bildene fra redningsaksjonen til Stella på nyhetene. De hadde sørget over henne og trodde aldri i livet at hunden kunne overleve på egenhånd i det området de mistet hverandre i.

En helt utrolig historie, og for en lykke det må være å få tilbake kjære hund etter tre måneder!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter