Hjem Historier fra livet Tre menn angrep 15-år gammel jente – Det skulle de raskt angre på

Tre menn angrep 15-år gammel jente – Det skulle de raskt angre på

Del
X

En ung jente på 15 år, med erfaring i kampsport, lærte tre menn en hard lekse etter at hun ble overfalt på vei hjem.

Ifølge Lokalavisen Egedal, var jenta på vei hjem på sin sykkel da hun ble konfrontert av tre menn. En av mennene blokkerte veien med sin moped, og da jenta høflig ba dem flytte seg, nektet de. Situasjonen eskalerte raskt da to av mennene grep tak i henne og prøvde å rive av henne jakken, noe som viste at angrepet hadde en seksuell undertone, skriver Expressen.

Uten å nøle, forsvarte den unge jenta seg ved å sparke den ene mannen kraftig i ribbeina og slå en annen i hodet. Kampviljen var nok ikke noe de hadde sett for seg, og førte til at overfallsmennene trakk seg tilbake, og hun kunne fortsette sin reise hjem til Jyllinge.

Politiet i Nordsjælland har bekreftet hendelsen. Selv om de understreker at de ikke oppfordrer til selvtukt, kunne de ikke annet enn å anerkjenne jentas handlekraft og mot. En talsperson for politiet bemerket:

«I dette tilfellet må jeg innrømme at jenta virkelig hadde mot og handlekraft.»

Denne hendelsen har vakt oppmerksomhet både lokalt og nasjonalt, da den illustrerer viktigheten av selvforsvar, spesielt for unge jenter. Det er en påminnelse om de uventede situasjonene man kan møte på, og verdien av å være forberedt til å forsvare seg.

Jentas mot og evne til å forsvare seg i en truende situasjon har blitt et eksempel på styrke og selvstendighet. Hendelsen etterforskes fortsatt av det lokale politiet, og samfunnet står sammen i håp om at de skyldige snart blir brakt for retten.

  1. katrina
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com