22-år gamle Courtney Greatrex var på vei til jobb da hun gikk gjennom Londons gater. Plutselig hørte hun en bil som fløytet på henne, hun snudde seg og hørte tre menn som fra en varebil ropte sjikanerende ord til henne.

Daily Mail skriver at kvinnen ba mennene om å slutte, men det bare fortsatte. Til slutt ropte de ‘jævla hore’, noe som fikk den unge jenta til å gråte.

Straffen de fortjente 

Courtney Greatrex gikk hjem, såret og lei. Men hun forbannet seg over at disse mennene ikke skulle slippe unna med oppførselen sin. Hun hadde heldigvis tatt bilder av bilen mennene kjørte i.

22-åringen satte seg ned med tastaturet og begynte å skrive et innlegg på Facebook.

– Før klokken 8 denne morgenen ble jeg gjentatte ganger sjikanert av tre menn som satt i en varebil som kjørte forbi meg i sakte trafikk. De fulgte meg bortover veien og ringte med en sykkelklokke og plystret på meg. Så jeg tok et bilde av bilen deres, ba dem om å slutte, da gjemte de ansiktene sine og kalte meg for en jævla hore.

Ikke misforstå meg, seksuell trakassering er i full live i London og skjer de fleste morgener. Men i dag aksepterte jeg det ikke. Bare slapp av gutter, å plystre som ulver fra bilen deres betyr bare at sjefen deres snart finner det ut, skriver hun.

En fikk sparken 

Courtney tok også direkte kontakt med firmaet. Hun skriver at hun fikk en god behandling av sjefen til de tre mennene, og at firmaet ville ta grep.

Daily Mail skriver at en av mennene nå har fått sparken. Ingen av mennene ønsket å uttale seg til Daily Mail.

Seksuell trakassering skjer hver dag. Vi er glad for historier som viser at det faktisk kan medføre konsekvenser! Trykk på deleknappen om du er enig!