Forsiden Historier fra livet Tre menn ropte sjikanerende ord etter 22-åring på gaten. Det skulle få...

Tre menn ropte sjikanerende ord etter 22-åring på gaten. Det skulle få konsekvenser

22-år gamle Courtney Greatrex var på vei til jobb da hun gikk gjennom Londons gater. Plutselig hørte hun en bil som fløytet på henne, hun snudde seg og hørte tre menn som fra en varebil ropte sjikanerende ord til henne.

Daily Mail skriver at kvinnen ba mennene om å slutte, men det bare fortsatte. Til slutt ropte de ‘jævla hore’, noe som fikk den unge jenta til å gråte.

Straffen de fortjente 

Courtney Greatrex gikk hjem, såret og lei. Men hun forbannet seg over at disse mennene ikke skulle slippe unna med oppførselen sin. Hun hadde heldigvis tatt bilder av bilen mennene kjørte i.

22-åringen satte seg ned med tastaturet og begynte å skrive et innlegg på Facebook.

– Før klokken 8 denne morgenen ble jeg gjentatte ganger sjikanert av tre menn som satt i en varebil som kjørte forbi meg i sakte trafikk. De fulgte meg bortover veien og ringte med en sykkelklokke og plystret på meg. Så jeg tok et bilde av bilen deres, ba dem om å slutte, da gjemte de ansiktene sine og kalte meg for en jævla hore.

Reklame

Ikke misforstå meg, seksuell trakassering er i full live i London og skjer de fleste morgener. Men i dag aksepterte jeg det ikke. Bare slapp av gutter, å plystre som ulver fra bilen deres betyr bare at sjefen deres snart finner det ut, skriver hun.

LES OGSÅ
Faren postet dette bildet på Facebook, det kan ha reddet datterens liv - takket være observant lege

En fikk sparken 

Courtney tok også direkte kontakt med firmaet. Hun skriver at hun fikk en god behandling av sjefen til de tre mennene, og at firmaet ville ta grep.

Daily Mail skriver at en av mennene nå har fått sparken. Ingen av mennene ønsket å uttale seg til Daily Mail.

Seksuell trakassering skjer hver dag. Vi er glad for historier som viser at det faktisk kan medføre konsekvenser! Trykk på deleknappen om du er enig! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Sommeren står for døren og mange familier og par har store forventninger til dager fylte av romantikk, kvalitetstid, gode opplevelser og glade barn. Skuffelsen...

Derfor åpner Morgan Freeman reservat for bier

Vi har alle hørt om den dramatiske biekollapsen rundt om i verden. Enten du er fan av de eller ikke, så spiller bier en...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen. Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen...

Skoledistrikt hylles for sin løsning på matsvinn

Hvis du noen gang har jobbet i et profesjonelt kjøkken, så vet du at mye mat blir sløst og kastet. I følge Matvett kaster...

Ane Dahl Torp ønsker forbud: Barn under 13 år bør ikke bruke sosiale medier

Den kjente skuespilleren mener det må gjøres noe med barns bruk av sosiale medier.  Ifølge Familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er tre av fire barn...