Hjem Familie Paret adopterte lille Joey – litt over ett år senere kom den uventede telefonen

Paret adopterte lille Joey – litt over ett år senere kom den uventede telefonen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Over hele verden adopteres barn. Dessverre er det altfor ofte slik at søsken blir splittet opp og adoptert av ulike familier.

Innimellom deles solskinnshistorier om familier som holder kontakten, slik at søsken får knytte bånd. På Tiffytaffy deles følgende historie, om et par som adopterte tre barn og dermed gjenforente tre biologiske brødre!

I 2013, Massachusetts, USA, giftet KC og Lena Currie seg. De ble da endelig fru og fru Currie. Men noe manglet. Begge ønsket seg barn, og paret var enige om at de ønsket å utvide familien. Dermed deltok de på en sammenkomst som adopsjsonsbyrået Children`s Friend arrangerte.

Den uventede telefonen

På tilstelningen begynte parets fantastiske eventyr, da de ble introdusert for 1 1/2 år gamle Joey. Ett år senere, var Joey offisielt en del av familien deres, og KC og Lena var endelig stolte foreldre. Slik hadde de det til sønnen fylte 3 år. Da ringte Children`s Friend med følgende spørsmål; var de interesserte i å utvide familien?

Kun en måned senere var Joey sin lillebror, Noah, også en del av familien. Den biologiske lillebroren var bare et par måneder gammel da han flyttet inn til mødrene og Joey.

Foto: privat

Fire blir fem

Det de ikke visste på det tidspunktet, var at Joey og Noah sin mellomste bror, Logan, også kom til å bli en del av familien deres, da fosterhjemmet han skulle flytte til ikke ble noe av.

Det lesbiske paret adopterte alle tre brødrene. Foto: privat

«Det var magefølelsen vår. Vi endte opp med å si ja, fordi det å holde brødrene samlet var veldig viktig for oss. Når de er eldre og har spørsmål, så vil de ha hverandre å støtte seg til og oppleve reisen sammen med», forklarer KC til Tiffytaffy, om hennes egne og konens tanker rundt adopsjonene.

Tre biologiske brødre får vokse opp sammen, takket være disse to kvinnene. Foto: privat

Adopsjonsbyrået er veldig fornøyde med paret og deres verdier. Det at de verdsetter de biologiske båndene mellom brødrene og forstår viktigheten av samholdet dem i mellom, samt at de er fleksible og kjærlige.

De tre guttene var virkelig heldige som kom til Mommy og Mama!

LES OGSÅ: Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com