in

Trebarnsfaren ble kvalm da han så under mattene på Leo’s lekeland: – Vi skal aldri tilbake

legoland

Mats Widell (31) og Ida Bjerkan (35) fra Engelsviken bruker å dra på Leo’s lekeland med sine tre små barn to ganger i året. Det er det slutt på nå.

Mens barna lekte i sklia, tok Mats en titt under lekematta.

– Jeg har aldri sett så mye støv og dritt i mitt liv, sier småbarnsfaren til TV 2. Det var Fredrikstad Blad som først omtalte saken.


– En annen gang vi var der, ble jeg våt på sokkene i ballbingen. Det viste seg å være brunt oppkast som var på gulvet under ballene. Jeg ga beskjed til de ansatte, men de bare stengte av ballbingen i fem minutter og moppet litt rundt, sier han videre.

Foto: privat

Nedtissede toaletter

Mats filmet mens han løftet på lekemattene på lekelandet. Videoen la han ut på facebook.

– Lekemattene er jo løse, så det var bare å løfte på dem. Det var utrolig møkkete under der, sier han, og legger til at han valgte ikke å si fra til de ansatte.

– Nei, det funket jo ikke så bra forrige gang vi ga beskjed.

«Om du tar et sveip nedi der med tunga så er du herda for resten av livet, eller så dør du. 50/50,» har en kommentert under videoen på Facebook.

En annen kommenterer at han har varslet personalet på Leo’s lekeland om nedtissede toaletter, uten å få respons.

– Det virker som om det generelt er møkkete der, og vi ser alltid nedtråkket tyggegummi og masse støv. På klatre-vulkanen blir man jo seig på hendene, sier Mats.

Mats Widell og Ida Bjerkan
Foto: privat

Renhold har høyeste prioritet

Irene Skollerud er driftssjef i Leos Lekeland Norge. Hun sier til TV 2 at sikkerhet og renhold er lekelandets aller høyeste prioritet, og opplyser om at de vasker anlegget grundig daglig.

– Vårt hovedfokus er sikkerhet og renhold, og vi har daglige rutiner og lange sikkerhetslister som de ansatte følger. Hver eneste dag før vi åpner Leo’s lekeland følger vi rutinene og listene. Vi ønsker å være hundre prosent trygge på at Leo’s lekeland er trygt og rent, sier hun.

– Vi er et levende organ, så noe støv vil man selvsagt finne. Vi vasker toalettene hver eneste time, men noen ganger skjer det at for eksempel en fireåring har et uhell på toalettet bare minutter etter at vi vasket. Da blir vi glade hvis vi får beskjed om det, sier hun videre.  

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Derfor skal du ikke gi ibux til et barn med vannkopper

ostepop

I dag er det den internasjonale ostepopdagen – her er 5 bilder av bilder av folk som virkelig elsker ostepop