Hjem Viralt Trebarnsforeldrene hadde vært gift i årevis da de fant ut de var søskenbarn

Trebarnsforeldrene hadde vært gift i årevis da de fant ut de var søskenbarn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Celina Quinones fra Colorado, USA, bestemte seg for å ta en DNA-test for å finne ut mer om familiebakgrunnen sin. Resultatet var et sjokk – mannen hun hadde vært gift med i 17 år og hadde tre barn med, var fetteren hennes.

Celina og Joseph Quinones fra Colorado har hadde holdt sammen i 17 år, og vært gift i mer enn ti år da Celina bestemte seg for å grave litt i slektstreet.

Trebarnsmoren kom ikke så langt før hun gjorde en sjokkerende oppdagelse: Ektemannen Joseph, var også fetteren hennes.

Under aliaset @realestatemommas på Tik Tok har hun fortalt mer om hvordan de fant ut at de var mer enn bare mann og kone.

Celina, som også har skrevet en bok om opplevelsen, tuller med at det er en god «isbryter» å fortelle folk at hun er gift med fetteren, og at alle deres tre barn har ti fingre og ti tær. Men hun oppfordrer samtidig andre par til å sjekke sitt biologiske opphav.

Videoen hun har delt er også omtalt av en rekke andre medier, deriblant Daily Mail og Mirror. Den gikk raskt viralt og har nå 4 400 000 visninger. Men det er svært mange som har lagt ut negative kommentarer og mener de burde skilles.

@celinacballa

#CapCut My kids and my husband are my everything and we looked passed it. All our kids has 10 fingers 10 toes. It’s a good ice breaker lol

♬ Whats a soulmate – csbyeol

Celina forteller at det var et stort sjokk å oppdage at mannen hennes faktisk også var fetteren, men sier samtidig at kjærligheten mellom dem er sterkere enn noen gang.

Men selv om oppdagelsen kom som et sjokk for dem sier de at de ikke ville forandret det for alt verden, og at de er innstilt på at dette skal vare livet ut.

– Barna mine og mannen min er hele livet mitt, og vi så forbi dette. Alle barna våre har 10 fingre og 10 tær. Det er en god isbryter, sier hun i en kommentar.

Celina og Joseph ante ikke at de var i slekt da de ble sammen. Oppdagelsen kom først i 2016, da Celina ønsket å ta en DNA-test for å bli bedre kjent med familienbakgrunnen.

– Jeg kommer ikke til å la litt blod ødelegge det vi skapte, denne vakre familien, sier hun.

Og til de mange som mener at de burde skilles svarer hun «Skilles fra ham fordi vi ikke visste det? Og fortelle barna våre at foreldrene deres ikke er sammen lenger på grunn av andres meninger? Nei takk, vi vil bare forbli søskenbarn, ektefeller og elskere for alltid»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com