Hjem Helse Trebarnsmor gikk fra 112 kg til 60 kg: I dag er hun ugjenkjennelig

Trebarnsmor gikk fra 112 kg til 60 kg: I dag er hun ugjenkjennelig

En mor til tre har delt sin utrolige vekttapsreise på TikTok, og videoen har tatt internett med storm. Mennesker fra hele verden har blitt inspirert av Ashlies imponerende forvandling.

Ashlie, som bruker brukernavnet @ashlie.hates.salad på TikTok, har gått fra 112 kg til 60 kg. Hun beskriver sin forvandling med humor og selvtillit:

«Fra 112 kg til 60 kg. Det er nesten bokstavelig talt den halve personen med den dobbelte selvtilliten,» skriver hun i teksten til videoen sin.

@ashlie.hates.salad

From 112kg to 60kg… quite literally half the person with more than double the confidence 🫶🏼🤍 #CapCut #weightlosstransformation #gastricsleeve #gastricsleevejourney #weightlosscheck #weightlossbeforeandafter

♬ オリジナル楽曲 – 사쿠라 – ⠀

Videoen starter med et bilde av Ashlie før vekttapet, hvor hun sliter med å få på seg et par stramme jeans. Deretter ser vi en overgang til en slankere og mer selvsikker Ashlie. Forvandlingen er så stor at det nesten ser ut som en helt annen person.

Ashlie har vært åpen om at hun gjennomgikk en gastrisk bypass-operasjon, en prosedyre som reduserer størrelsen på magen. Dette gjør at man føler seg mett etter å ha spist mindre mat, noe som hjelper med raskere vekttap.

Denne videoen har gått viralt, med millioner av visninger og utallige kommentarer fra folk som hyller Ashlies innsats og mot.

Godt gjort, Ashlie! Del din mening om det imponerende vekttapet i kommentarfeltet på Facebook!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com