Hjem Humor Trebarnsmoren elsker pakker og kaker. Da får mannen hennes en idé

Trebarnsmoren elsker pakker og kaker. Da får mannen hennes en idé

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Trebarnsmoren Emily McGuire fra North Carolina i USA liker å handle. Og når hun ikke går i butikkene og handler, handler hun på nettet. Faktisk så mye, at hun mottar både to og tre pakker i uken – som oftest fra den kjente nettbutikken Amazon.

Dette har ektemannen Waylon lagt merke til, og da Emily forleden hadde fødselsdag hadde han en idé om hvordan han ville gjøre merkedagen litt ekstra minneverdig.

Nå gjetter du kanskje at han kjøpte henne en gave, hvilket i og for seg er riktig, men han gjorde også noe mer. Han fikk bakt en kake til henne. En kake hun nok sent vil glemme.

Kaken var ikke en hvilken som helst kake, nei det var en kake formet som en pakke fra hennes kjære nettbutikk, Amazon. Med brun kartong, pakkeseddel, og alt som hører til.

Emily kunne ikke annet enn å le da hun fikk se kaken, og i en kommentar til nettstedet CafeMom som har grepet tak i og skrevet om saken forteller hun at hun der og da visste at mannen forsto henne.

Hvilket hun tydeligvis ikke er alene om, for ikke lenge etter ble historien publisert på Facebook hvor den umiddelbart gikk viralt.

Siden da har tusenvis av kvinner verden over skrevet de kjenner seg igjen i Emilys «handlemani» hos Amazon, og at det like gjerne kunne ha vært dem som fikk en slik kake. Alt med positivt fortegn og til stor glede hos alle som leser innlegget.

– Den kaken har navnet mitt skrevet over hele seg, skriver en i en kommentar.

– Alt er moro inntil den dagen du går i søvne og starter å spise en pappkartong i den tro det er en kake, spøker en annen.

Emily innrømmer at hun ikke hadde forventet seg den reaksjonen som kaken fikk.

– Det har vært helt sprøtt, forteller Emily.

Vi for vår del kan ikke annet enn å gratulere Emily på etterskudd med dagen, og ser for oss mengder av pakkekaker ut over det ganske land. Del og lik artikkelen hvis du også synes dette var en morsom gest av ektemannen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com