Hjem Kjendisnytt Jørgine Vasstrand skal selge hytta – Sjekk prisen og bildene

Jørgine Vasstrand skal selge hytta – Sjekk prisen og bildene

 I mai meldte TV 2 at Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli selger hytta kun to år etter kjøpet av hyttetomta ved Mjøsa.

Nyheten ble sluppet på fitness-influenserens egen Instagram-konto. Her skrev hun at hun og mannen hadde bestemt seg for å selge, siden de ikke rakk å bruke hutta.

«To stykk som etter myyye om og men, har bestemt seg for å selge den nyyydelige hytten vår🥹 Med tungt hjerte vel og merke, men i løpet av de siste to årene har vi tilbrakt alt for lite tid der. Mye på grunn av hundekjøringen som foregår litt lenger nord, og unger som spiller cuper og kamper så og si hver helg», fortalte hun i innlegget.

Den 129 kvadratmeter store hytta som er bygget på en 1,25 mål stor tomt, lå ute på Finn.no til 8,5 millioner kroner.

«Budalslia 16 kan oppsummeres som selve definisjonen av en hyttedrøm. Utendørs er det uteplassene, utsikten, solforholdene og naturen som åpenbarer seg gjennom alle fire årstidene. Innendørs faller vi for takhøyden, det naturlige lyset, detaljene, planløsningen og harmonien mellom naturmaterialer som smelter sammen i en moderne tvist,» sto det å lese i annonsern.

Nettavisen melder at kjøperne imidlertid har latt vente på seg. I helgen ble det klart Jørgine og Morten hadde tatt hytta av markedet.

– Hytta ble ikke solgt i forrige runde. Vi tok den derfor av markedet og legger den ut igjen i høstferien, svarte treningsinfluenseren på et spørsmål som kom fra en av følgerne som lurte på om hytta var solgt.

Foto: Skjermdump Instagram

Svarene ble delt i historiefunksjonen på Jørgine Massa Vasstrands Instagramkonto.

Om hytta vil bli lagt ut til samme pris, eller om ekteparet velger å dumpe prisen, er ikke kjent.

Jørgine og Morten kjøpte hyttetomta i 2020 for 1,1 millioner kroner. I tillegg kjøpte de tomten som ligger foran hytta, for å sikre seg at ingen potensielle hyttebyggere vil sperre for utsikten.

Tidligere har Jørgine delt en rekke bilder av hytta på Instagram. Du kan se alle bildene av hytta i innlegget nedenfor.

LES OGSÅ: Sjekk gården Jon Almaas har kjøpt for over 12 millioner kroner

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com