in , ,

Trekker seg fra Farmen kjendis: – Man blir jo redd

FARMEN KJENDIS 2023: Elin Tvedt (f.v.), Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen, Christopher Mørch Husby, Aleksander Stenfeldt Sæterstøl, Sofie Karlstad, Ingrid Vik Lysne, Espen PA Lervaag, Ørnulf Høyer, Malin Nesvoll Vangsnes, Trond Moi og Lina Adampour. Foto: Espen Solli/TV 2

Etter tre uker med deltagelse i Farmen kjendis, ser en av deltagerne seg nødt til å trekke seg fra innspillingen.

I tirsdagens episode får man se influenser Malin Nesvoll (33), fortelle om helseproblemer hun har slitt med før og under oppholdet på Farmen-gården.

– De siste dagene har jeg ikke følt meg helt pigg. Jeg har mye vondt i magen. Jeg er redd for at det er den cysten jeg fikk påvist rett før jeg dro inn på gården, uttalte hun.


Etter et legebesøk ender det med at Nesvoll må fortelle de andre deltagerne at hun må trekke seg fra innspillingen.

– Jeg har snakket med legen, og hun anbefaler meg at jeg ikke burde fortsette. Det er ikke noe farlig, men jeg må operere. Så jeg må dra nå, sier Nesvoll mens tårene renner.

En kjip beskjed å få

Nesvoll har etter gårdsoppholdet fått diagnosen endometriose, som er en tilstand der vev av liknende type som slimhinnen i livmoren vokser utenfor livmorhulen. Hun har siden fortalt åpent om tilstanden i sosiale media. Tidligere denne måneden delte hun et innlegg på Instagram hvor hun fortalte om operasjonen og tiden etter.

«Nå har det vel gått drøyt fire måneder siden jeg våkna fra narkosen, og fikk servert endometriosesiagnosen på sølvfat. Flere av dere lurer på hvordan det går. Og helt ærlig? JEG ANER IKKE.»

For Malin var deltagelsen på Farmen-gården en barndomsdrøm som hadde gått i oppfyllelse, derfor var det en stor skuffelse å måtte avbryte oppholdet.

– Det var dritkjipt å få beskjeden fra legen på Farmen om at jeg burde trekke meg, jeg skal ikke lyve og si noe annet, sier Nesvoll til TV 2.

Men 33-årigen er også glad for at hun nå vet hva som feiler henne etter flere år med magesmerter.

– Det var kjipt å få den diagnosen. Men det er også hell i uhell, for hadde jeg ikke hatt operasjonen hadde jeg funnet ut av det. Jeg er jo glad for at det skjedde slik det skjedde, for nå vet jeg litt mer i alle fall, avslutter hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Maria Branyas Morera er verdens eldste person – dette er rådet hun har for å leve et godt liv

Legen reddet livet hans da han ble født – 30 år etter var det hans tur å redde legen