in

Trenger du karriere-inspirasjon? Bli med Martine Lunde i jakten på drømmeyrket

Martine Lunde tester syv ulike yrker i "Martine vil ha jobb" som får premiere 2. mai på TV 2 Play. Foto: TV 2 / Kristoffer Arnesen.

Influenser Martine Lunde jakter på det perfekte yrket. I den nye tv-serien «Martine vil ha jobb» blir hun utfordret av Niklas Baarli og Sophie Elise Isachsen fra «God kveld Norge» til å teste ut syv ulike yrker.

Influenseren Martine Lunde ble først kjent på «Paradise Hotel», og har siden deltatt i program som «Bloggerne», «Skal vi Danse», «Farmen kjendis» og «Martine vil bli politi». Nå kommer hun tilbake på skjermen!

Martine trives godt som influenser, men er likevel nysgjerrig på å utforske hvilket yrke som passer best for henne når hun en dag avslutter influenserkarrieren. Nå starter jakten på drømmejobben.


Seerne har tidligere sett henne i «Martine vil bli politi», hvor hun testet deler av politiutdanningen og -yrket.

View this post on Instagram

A post shared by Martine Lunde Aarsrud (@martinelunde)

–Jeg vet ikke hvor lenge jeg kan leve av å være influenser, og nå ønsker jeg å finne ut hvilket yrke som kan passe for meg. Da jeg testet deler av politiutdanningen og -yrket, fant jeg fort ut av det var altfor tøft. Jeg er kjempeglad for å få muligheten til å teste syv nye yrker, sier Martine Lunde.

I den nye serien skal vi følge Martine når hun tester ut følgende yrker: Bonde, værmelder, bartender, dyrepleier, konditor, serviceansatt på McDonalds og skadedyrbekjemper.

–Det har vært både morsomt, spennende og utfordrende. Jeg har gjort ting jeg aldri kunne forestille meg at jeg skulle gjøre, som for eksempel når en ku skulle insemineres. Noen av utfordringene har overrasket og sjokkert meg, og noen av jobbene kan passe meg overraskende bra, forteller Martine Lunde.

Seerne har tidligere sett Martine Lunde i «Martine vil bli politi», hvor hun testet deler av politiutdanningen og -yrket.

«Martine vil ha jobb» består av åtte episoder og får premiere 2. mai på TV 2 Play.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mannen fant på overraskelse til sin kone etter kreftbehandling: – Jeg fikk sjokk

Erlend Loe

Erlend Loes åpne brev til den russiske befolkningen: Ingen andre enn russere kan rydde opp i dette