Hjem Nyttig Dette trikset vil ikke bilverkstedene at du skal vite om – Kan spare deg for mange penger!

Dette trikset vil ikke bilverkstedene at du skal vite om – Kan spare deg for mange penger!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Du kjenner nok følelsen; du skal rygge men har ikke sett deg godt nok om. *Bang* sier det idet du treffer en lyktestolpe eller noe annet som sto plassert bak bilen. Det kan skje selv den beste sjåfør.

Andre ganger kan bilen få bulker fordi noen andre har kjørt på bilen din. Du kommer til parkeringsplassen og oppdager at noen har vært borti bilen din, ingen lapp eller beskjed på vinduet, rett og slett fantastisk irriterende!

For du vet at dette kommer til å svi. Lommeboken kommer til å måtte betale dyrt for din eller andres unødvendige handling.

Trenger det å koste så mye?

Det trenger nødvendigvis ikke å koste skjorten. Trikset nedenfor viser nemlig hvordan du på egenhånd kan fikse den irriterende bulken.

Du eneste du trenger er en hårføner og trykkluft på boks.

Først bruker du hårføneren til å varme opp området som er bulket. Deretter sprayer du kald luft på bulken. Dette skal få metallet til å utvide seg, og bulken skal jevne seg ut.

Se videoen nedenfor, den viser hvor bra resultat denne metoden kan gi! Del gjerne trikset videre med venner og familie som har en lei tendens til å bulke bilen sin! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com