Hjem Kjendisnytt Trine Dehli Cleve avslører ny jobb

Trine Dehli Cleve avslører ny jobb

Trine Dehli Cleve, kjent som en fast dommer i «Skal vi danse» siden 2006, legger nå danseskoene på hylla for å forfølge en helt ny lidenskap.

Etter TV 2 annonserte at det populære programmet ikke ville returnere denne høsten, har Cleve funnet en ny jobb.

På Instagram delte Trine Dehli Cleve den spennende nyheten om sin nye jobb. Hun avslørte at hun har startet sin egen reisevirksomhet, Hekta På Italia, som tilbyr skreddersydde reiseopplevelser i det vakre området rundt Gardasjøen.

«Den store dagen er her! Etter ti fantastiske år i Lillestrøm kommune, er det på tide å følge hjertet mitt og satse fullt og helt på min store lidenskap: Italia!» skriver hun begeistret.

Fra TV-skjermen til reisearrangør

Med «Hekta På Italia» planlegger Cleve å tilby autentiske opplevelser, kulinariske eventyr og majestetiske fotturer i Italia. Hun uttrykker stor glede og forventning over sitt nye prosjekt, og beskriver det som en blanding av glede, spenning, lettelse og forventninger, sammenlignet med å føde en liten baby.

Selv om hun nå satser på sin nye karriere, er Cleve ikke fremmed for å returnere til TV-skjermen.

– Jeg har vært i TV-bransjen lenge nok til å vite at sånt skjer. Jeg håper virkelig at programmet kommer tilbake. Og jeg har sørget for å være tilgjengelig hvis de ønsker meg tilbake, sier hun til TV 2.

Trine Dehli Cleve har vært en sentral skikkelse i «Skal vi danse» siden programmets start. Nå som hun bytter ut dommerpoeng med reiseopplevelser, er det spennende å se hva fremtiden bringer for henne.

Cleve uttrykker stor kjærlighet for Italia og ser frem til å dele denne lidenskapen med andre gjennom sitt nye selskap. Hekta På Italia lover unike eventer og reiseopplevelser som vil gi deltakerne minner for livet.

Så selv om «Skal vi danse» tar en pause, er Trine Dehli Cleve klar for et nytt kapittel, og hun er mer enn klar til å danse seg inn i en ny karrierevei – denne gangen i hjertet av Italia.

LES MER:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com