søndag, mai 16, 2021

Trine måtte dra rett fra Sommerhytta til sykehus

Mest lest nå

Det er ikke helt ufarlig å bygge hytte

I mandagens episode av Sommerhytta uteblir én av deltakerne. Trine Rishaug Lium skadet seg nemlig under forrige ukes prosjekt da deltakerne skulle ferdigstille fasaden, og opparbeide et pent inngangsparti.


Kort før ekspertpanelet skulle komme på inspeksjon hos tvillingparet Trine Rishaug Lium (41) og Trude Rishaug Lium (41) for å bedømme oppgaven de fikk i forrige program klarte Trine å få en dyp flis i fingeren. Og dét ble langt mer dramatisk enn det kanskje høres ut til.

Det var mens Trine sto og rotet i en blomsterkasse at hun klarte å få en flis dypt i fingeren. Tvillingsøster Trude klarte ikke å få den ut. Men det var en flis, så Trine dro hjem for helgen og tenkte at det kunne pleie seg selv.

– Det gjorde så vondt. Hele hånden var innmari vond og det verket. Det var en brennende følelse, forteller Trine til TV2.no.

Mandag morgen da hun var på vei tilbake til Sommerhytta-innspillingen på Mjøsli var fingeren hennes så vond at hun bestemte seg for å stoppe hos legen for å få noen smertestillende.

– Legen sa at jeg hadde en altfor høy CRP, og ville at jeg heller skulle være hjemme i 2-3 dager, mens jeg gikk på en antibiotikakur, forteller hun til TV 2.

Hun fulgte rådet, men allerede samme kveld merket hun at noe var veldig galt.

– Jeg satt ute på verandaen og merket at noe ikke var som det skulle. Jeg tenkte: I alle dager, jeg ser så dårlig! Synet mitt var så fremoverlent. Jeg tenkte at dette ikke kunne være normalt, forklarer hun til TV-kanalen.

Da hun kontaktet legevakten skjønte de at det var fare på ferde. Trine ble sendt sporenstreks på sykehus.

Med en CRP på over 300 og flere tester, konkluderte legene med at Trine hadde blitt blodforgiftet. Mens Trine lå på sykehus fikk tvillingsøster Trude heldigvis hjelp av vennen Ole. De to konfererete med Trine via Facetime som forhåpentlig snart er på beina og klar til å være med på Sommerhytta igjen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter