Hjem Kjendisnytt Trine og Trude fra Sommerhytta: Elsket å lure folk med tvilling-rampestreker

Trine og Trude fra Sommerhytta: Elsket å lure folk med tvilling-rampestreker

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sommerhytta-tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium (41) har nok gledet seerne mer med humør og latter enn snekkerferdigheter.

Helt fra ble født har de fulgt hverandre som skygger – og drevet klassiske tvilling-rampestreker.

– Folk tar feil av oss hele tiden – til og med familien, forteller Trude på telefon med TV 2.

Tvillingene elsket å lure folk. På skolen fikk også venner, lærere og rektorer kjørt seg.

– Vi hadde det veldig gøy. Vi byttet plasser hele tiden. Vi hadde egentlig en kleskode – jeg var veldig glad i rosa, mens Trine likte blått. Det gjorde det jo enklere å skille oss, men når vi begynte å bytte på det óg, da ble det håpløst for folk, sier Trude til tv-kanalen.

Trine forteller at de delte rom helt til de var ferdig med utdanningen.

Og det nære forholdet kommer også frem i Sommerhytta der Trine og Trude er med i kampen om å vinne drømmehytta.

– Man blir veldig knyttet til hverandre. Trude og jeg har støttet og trøstet hverandre, og vi har vært der for hverandre hele veien, forteller Trine til TV2.

For åtte år siden fant Trine kjærligheten og flyttet til Rygge. Det tok slutt, men hun valgte å bli boende. Hun har egen frisørsalong her, og et eget nettverk. Trude ble boende på Toten.  

– Det var selvsagt en overgang, men det gikk seg til. Vi har nesten blitt en daglig greie at vi FaceTimer med kaffe i hånden på morgenkvisten, forteller Trude.

Trine er heldigvis tilbake i Sommerhytta igjen, etter at hun nylig måtte utebli fra en av episodene. Da tvillingene hadde ferdigstilt fasaden og opparbeidet et pent uteparti klarte hun nemlig å få en dyp flis i fingeren da hun rotet i det ene bedet.

Det endte med et sykehusopphold etter at Trine pådro seg en stygg blodforgiftning. Nå er hun heldigvis på beina igjen – og tilbake på Sommerhytta hvor hun sprer smil og latter sammen med tvillingsøster Trude.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com