in

Trine Rein og Lars Monsen i sorg: – Så fryktelig tom her

Trine Rein og Lars Monsen

Kjendisparet som er så glad i dyr og natur har hatt noen vanskelige uker.

I løpet av den siste tiden har de måtte si farvel til to av sine gode firebente venner. Noe Trine Rein beskriver som en stor sorg på Facebook.

De siste to ukene mine har vært relativt utfordrende, sier Rein i en video publisert på Facebook. Hun forteller videre at for to uker siden døde katten deres, Mons.


– Jeg våknet, og oppdaget at den nydelige katten vår, Mons, hadde sovnet stille inn, sier hun og forteller videre at det ikke var noe som skulle tilsi at katten var syk.

– Han hadde ikke vist noe sykdomstegn, bortsett fra et merkelig anfall dagen før, som kunne minne om et slags epilepsianfall.

Hunden fikk kreft

Like etter at Mons døde, dro Trine på en ukes seiltur. Med seg hadde hun parets sledehund Joy. Under turen merket hun at Joy begynte å halte.

– Det neste som skjer er at min øyesten, min bestevenn, og den mest lojale hunden jeg noen gang har hatt, Joy, begynner å utvikle en halthet, sier Rein ifølge Dagbladet.

Joy ble tatt med til veterinær hvor det ble utført både både laser- og massajebehandling uten at det ble noe bedring. Derfor tok Trine hunden med seg til en spesialist hvor den nedslående beskjeden kom.

– Det viste seg å være det verste som kunne skje. Hun hadde fått kreft, sier Rein i Facebook-innlegget.

Da det ikke var noe å gjøre for å behandle kreften måtte paret ta det vanskelige valget.

– Mannen min, Lars, og jeg bestemte oss for å la henne få slippe. Det er den vanskeligste avgjørelsen jeg har tatt på veldig mange år. Jeg har aldri vært nødt til å avlive en hund, spesielt ikke min egen, forteller Rein i Facebook-videoen.

LES OGSÅ: Trine Reins avsløring om det første møtet med Lars Monsen: – Han bare tok meg

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

I 1955 fant denne mannen en iskald baby – 58 år senere kan han knapt tro hvem som ringer

Trippel lykke for Tromsø-par: Skjer nesten bare én av en million ganger