søndag, september 20, 2020

Trine Rein satt korona-fast i USA – Nå får vi høre resultatet

Mest lest nå

Trine Rein reiste til Nashville i USA i mars for å spille inn sju nye låter. Så ble hele verden snudd på hodet, og den kjente artisten kom seg ikke hjem. Hun ble sittende korona-fast i USA på ubestemt tid. Trine forteller at det var en vanskelig situasjon. Men heldigvis kom det noe godt ut av turen. Nå slipper hun nemlig den første låten.

Til TV 2 sa Trine Rein at hun syntes det var vanskelig ikke å vite når hun kunne komme tilbake til Norge.

– Jeg vet ikke helt når jeg kan komme meg hjemover eller hva det vil koste meg av ekstra utgifter til hotell og opphold. Jeg savner mannen min og resten av familien min litt ekstra når jeg vet jeg ikke kan komme meg hjem etter eget ønske, sa hun i mars.


Hun fortalte at hun også var redd for å bære eller ta seg smitte hjem.

– Jeg går liksom og «monitorerer» formen hele tiden for å være sikker på at jeg ikke har fått viruset og er smittebærer, sa hun.

Gjenforent med ektemannen

Heldigvis kom Trine seg hjem til Norge etter hvert. Da ble hun også gjenforent med ektemannen Lars Monsen som hun savnet fælt da hun var i USA. Nå er Trine klar med ny singel som ble spilt inn i Nashville. Den ble sluppet 15. mai, og heter «You Make Me Oooo».

Trines plateselskap forteller at sangen handler om den store, omveltende forelskelsen som oppstod da hun møtte Lars Monsen.

Det verste som finnes

Plateselskapet har skrevet følgende tekst om Trines nye singel:

«Det verste som finnes er å miste kontrollen over seg selv, og å måtte innrømme det for en hel verden. ‘You Make Me Oooo’ er låten som beskriver nettopp denne følelsen, en uhelbredelig forelskelse som oppsto da artisten Trine Rein møtte sin store kjærlighet i villmarking og eventyrer, Lars Monsen. Resten er historie.»

LES OGSÅ: Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter